1 Şubat 2012 Çarşamba

Swatch ile aşk zamanı!

Swatch severlerin her yıl sabırsızlıkla beklediği sevgililer günü koleksiyonu: ‘Love Collection’ şimdi Swatch mağazalarında sizleri bekliyor. İsviçre’nin ünlü saat ve mücevher tasarımcısı Swatch, markayı severek kullanan takipçilerinin kalbini yine on ikiden vurmaya hazırlanıyor. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak 2 renk seçeneği: kırmızı ve pembe ile sezondaki yerini alıyor. 
Swatch’un Sevgililer Günü özel koleksiyonunda yer alan, aşk ve sevginin rengi kırmızı ile pembe, herkesi aşka getiriyor…

Swatch’un yeni bir aşk hikâyesi vaat eden bu gent modelleri arasında, dünya çapında sadece 777 adet üretilmiş. 


  Swatch’un sevgililer günü özel koleksiyonu ‘Love Collection’ yakut kırmızısı rengindeki “Catch My Heart” ve pembe renkteki “Lovely Mine” ile içinizi ısıtacak.
Saatler 125 TL



Sevgilinize olan sevginizi göstermeye hiçbir şeyin yetmeyeceğini bilen Swatch, Sevgililer Günü Özel koleksiyonunu paslanmaz çelikten yapılan bir bijuteri seti ile tamamlıyor. "The Glamorous Love" bijuteri seti içinde yer alan kolyenin zincirinde dans eden minik bir kalp uç yer alırken, pırıltılı minik kırmızı kalplerle kaplı yüzük ve yine kalp şeklindeki küpe adeta aşkın ateşini yansıtıyor.
Küpe: 59TL, Kolye: 59 TL, Yüzük: 59 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev