12 Şubat 2012 Pazar

Benim odam benim serüvenim…

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının geniş bir yelpazede hazırladığı yeni çocuk koleksiyonu Villa Coppenrath, modern desenleri ve farklı stilleri ile çocukların dünyasına neşeli, renkli ve eğlenceli kapılar açıyor. Çiçekler, midilliler, korsan gemileri, eğlenceli serüvenler, lisanslı karakterler… 

Desen çeşitliliği ile 0-12 yaş grubu arasındaki tüm çocuklara hitap eden koleksiyonda kız çocukları için özel olarak tasarlanmış olan lisanslı Rebella ve The Princess Lillifee serisi pembe başta olmak üzere lila ve mor renklerinin birçok tonunu barındırırken, prenses ve arkadaşlarının maceraları, duvarlarda minikler için yeni hayal pencereleri açıyor. Erkek çocukları için tasarlanan Capt’n Sharky serisi ise minikleri birbirinden heyecanlı deniz maceralarına çıkarıyor. 


İnsan sağlığına zarar verebilecek hiçbir madde içermeyen Rasch duvar kağıtları bu özelliği ile aileler için çocuklarının odalarında gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri seçenekler sunuyor. Silinebilme özelliği ve geliştirilmiş dayanıklılığı sayesinde çocuk odalarında kullanım kolaylığı sağlayan Villa Coppenrath koleksiyonu, aynı zamanda geniş renk ve desen çeşitliliğine de sahip. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev