8 Şubat 2012 Çarşamba

John Galliano'dan sıradışı tasarımlar

Sıra dışı tasarımları ve teatral defileleri ile moda dünyasında çığır açan John Galliano kendi marka gücünü, kimliğini ve karakterini en iyi şekilde gösteren üçüncü sezon gözlük koleksiyonu ile karşımızda. Sade bir stiliniz var ise, kendinizi sıra dışı hissettiren John Galliano gözlüklerini deneyebilirsiniz. 

Kırçıllı kahverengi ve dumanlı siyah renklerinden oluşan vintage görünümlü çerçeveler klasikleşmiş ikonik özellikleri barındırırken, metal köşe parçalarına sahip dikdörtgen modeller askeri esintileri barındırıyor ve maskülen bir hava veren karesel formlardan ilham alarak kusursuz John Galliano stilini yakalıyor.
John Galliano gözlük koleksiyonu sade gövdelerin, Galliano’nun tüm karakteristik özelliklerini barındıran gösterişli sapların mükemmel birleşmesinden oluşurken, lüks yaşam stilinin tüm özelliklerini yansıtıyor.
John Galliano’nun bu koleksiyonu renkli, büyülü ve her türlü ruh haline uyum sağlayabilen ve içinde tüm maceraları barındırırken bir aksesuar için gerekli tüm özellikleri taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev