11 Şubat 2012 Cumartesi

Sevgililer Günü için hediye önerileri - 2

Mail adresime 14 Şubat Sevgililer Günü için çok fazla basın bülteni, görsel, indirim haberi gelince çareyi ortak bir post yapmakta bulmuştum. 
Bu yazı da onun devamı niteliğinde... 



Assos’tan Sevgililer Gününe özel Princess pırlanta yüzük sadece 998 TL ve üstelik 900 TL ve üzerinde alışveriş yapan herkese yakut taşlı kolye hediye!


Prada'nın Sevgililer Günü koleksiyonundaki anahtar ve kalp figürleri ile süslü çantalar, I-Pad kılıfları çok şirin.


“Her kadın kendi masalının prensesidir” mottosu ile 60 yıldan beri, şıklığın ve sağlığın önemini bilen kadınlara  hizmet veren Magicform, Sevgililer Günü için lila rengi ve danteli başrole taşımış.

Prada'nın kalp, kilit ve melek figürlü anahtarlıkları Sevgililer için...



Tarz sahibi bir sevgiliniz varsa ona hediyesini Levi’s’tan alabilirsiniz. Dar kesimler yeni sezonda hem kadınlar hem de erkeklerde trend oluyor. Seksi renk paleti ve el yapımı grafik desenler koleksiyonundaki parçaların çekici çizgisini ve ilişkinizi güçlendirmek için tasarlanmış.
 

Goldaş'ın 14 Şubat için hazırladığı pırlanta sen & ben kolye ve kalpli kolye romantik erkekler için şık bir hediye...


Yeni İnci’nin Sevgililer Günü koleksiyonunda iç çamaşırlarından kombinezon setlerine, şık sütyenlerden boxerlara kadar her şey o güne özel ve o günü anlamlı kılacak şekilde tasarlanmış.



Nacar bu Sevgililer Günü’nde hem kendiniz hem de sevdikleriniz için çok özel bir kampanya ile karşınızda. Nacar, Sevgililer Günü kampanyasıyla,  600 TL değerinde Nacar alışverişi yapan herkese 338 TL değerinde kalpli saat hediye ediyor.  

Türkiye çapındaki tüm Nacar bayilerinde ve Konyalı Saat mağazalarında geçerli olan kampanya 20 Şubat 2012 tarihine kadar devam edecek.

Spor yapmayı sevenler için New Balane 993 hem şık hem de klasik bir model. Bu modele 295 TL'ye New Balance mağazalarından ve online satış sitesi olan www.shopvepa.com adresinden de ulaşabilirsiniz.



Sevgililer Günü’nde O’na en özel hediyeyi ben vermeliyim diyorsanız, Kiğılı’nın cazip fiyat seçenekleri ile sunduğu çok özel koleksiyonu için Kiğılı mağazalarına mutlaka uğrayın!
Kiğılı gömlek 59 TL, kravat 19 TL, kravat iğnesi 39 TL, kol düğmesi 39 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev