23 Şubat 2012 Perşembe

Hadise, Trendyol reklamlarında


Gözde marka ve tasarımcıların ürünlerini indirimlerle üyelerine sunan, trendyol.com ilk reklam filmini Hadise ile çekmiş.
“Türkiye'nin Trend Yolu" sloganı ile televizyon kanalarında 24 Şubat 2012, Cuma günü yayına girecek olan reklam filmi, tüm moda tutkunlarının beğenisine sunulacak. Hadise’nin kendine özgü yorumuyla seslendirdiği jingle ise aynı tarihte radyolarda yayında olacakmış. 


Reklam filminde herkesi uygun fiyatlar ve özel fırsatlar için trendyol.com'a davet eden ve sette renkli tavırlarıyla dikkat çeken Hadise, trendyol.com ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ileterek, bu reklam filmiyle uzun sürecek iş birliğinin temellerini attığını söylemiş. Sunduğu moda odaklı alışveriş fırsatları ve marka çeşitliliği ile modayı herkese ulaştırmayı hedefleyen Türkiye'nin Trendyol'u trendyol.com reklam filminde, Hadise'nin yanısıra trendyol.com çalışanları da rol almış.

Merakla bekliyoruz o_O
Edit: Reklam filmi YouTube'da yayınlanmaya başlamış.
Merak edenler için ekledim...

5 yorum:

  1. yanılmıyorsam sattılar bu elbiseyi de.. kadın güzel reklam da güzel olmuş.. sabah 8 de tükeniyor zaten ürünler artık hiç şansımız kalmayacak galiba tanıtımlarla=))

    YanıtlaSil
  2. tipe bak ya:D bu koca kafalı gerçi heryeri kocaman:D kadını neden reklam yaparlar.Ses yok tip yok karizma hiç yok

    YanıtlaSil
  3. elbise pavyon kadını elbisesi gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  4. Popçudan çok arabeskçiye benziyor :) Bir Kalıp makyajla dolaşıyor sabah akşam çilleri görünmesin diye ayrıca fizik berbat kalça yok kadında sadece basen var.Ses desen oda yok kimleri baş taçı ediyoruz hayret doğrusu

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev