15 Şubat 2012 Çarşamba

Nautica mobilya Fatih Kıral Mağazalarında

Bugüne kadar dünyada ve Türkiye’de tanınan ünlü bir Amerikan giyim markası olan Nautica, şimdi tekstildeki başarısını mobilya sektörüne de yansıtıyor. Ev mobilyasına yeni bir adım atan marka, tüm dünya ile aynı anda Fatih Kıral Mobilya ile Türkiye'ye geliyor. İsteyen herkesin sahip olabileceği Nautica Koleksiyonu’nda özellikle marin temalı ürünleri dikkat çekiyor. 

Tasarımlarında sadelikle şıklığı birleştirmesiyle öne çıkan Nautica Koleksiyonu’nda yatak odası, oturma odası, yemek odası ve çalışma odası gibi ürün grupları bulunuyor. Yatak odalarında sadelik ön planda yer alırken, oturma odalarında sportif detaylar dikkat çekiyor. Koltuklarda beyaz, bej, gri ve lacivert düz, çizgili ve kareli kumaşlar göz doldururken yine ahşabın ağırlığı hissediliyor. Kaliteli bir yaşamın yanında rahatlığı terch edenlerin seçeneği olmayı amaçlayan koleksiyonda müşteriler aradıklarını kolaylıkla bulabiliyor. 


Fatih Kıral Mağazaları’nda satışa sunulacak olan Nautica Koleksiyonu sadelikten ödün vermeden rahatlık ve konforu arayanları bekliyor.

1 yorum:

  1. Gerçekten çok şık ama gösterişten bi o kdr uzak...Super yane..

    Sevgiler Nİno
    http://ninostudio.blogspot.com

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev