6 Şubat 2012 Pazartesi

Sevgililer Günü için hediye önerileri

Blog'a 14 Şubat Sevgililer Günü için çok fazla basın bülteni, görsel, indirim haberi gelince çareyi ortak bir post yapmakta buldum.

Sevgililer günü için düzenlenen kampanyalar, hediye seçenekleri ve öneriler neler merak ediyorsanız aşağıda buluşalım!

Özgürlükçü ve mizahi yaklaşımını, tüm tasarımlarına yansıtan Moschino, Mr. Label saat koleksiyonunda özgün ve yenilikçi çizgisi ile beyler için şık bir hediye.

Swatch’ın İstiklal Caddesi’ndeki mağazasına gidip “aşk ağacı” altında sevdiğinizle poz verin Swatch Touch saatlerden biri sizin olsun.

Tekin Seyrekoğlu, Sevgililer Günü için hazırladığı özel tasarımda masumiyetin simgesi melek kanatlarını ve sevgi dolu kalbi romantik bir yorumla bir araya getiriyor. Melek kanatları, aşkla çarpan kalbinizi alıp sevdiğinize götürecek. 14 ayar sarı altın ile hazırlanan tasarımda; beyaz swarovski taşlarla bezeli kalp, siyah swarovski taşlarla işlenen kelebekle tamamlanıyor. Sade şıklığı ile cezbeden bu tasarım, sevgiyi, heyecanı, mutluluğu yansıtırken, nazar boncuğu ile de aşkınızı kem gözlerden koruyor. 
Bileklik: 875 TL, Kolye: 690 TL


Tüm dünyada, saatin ötesinde zamanı gösteren bir aksesuar olarak bilinen Triwa, sınırlı sayıda üretilen Nevil Koleksiyonu ile Sevgililer Günü’nün en özel hediyesi olabilir.
Bu çok özel Triwa’ları, www.triwaturkey.com  adresinde, Beymen Blender ve Vepa62’lerde bulabilirsiniz.


Sevgilim Inglot ürünleri ile mükemmel görünerek gecenin keyfini çıkartısın, makyajı ile büyülesin diyenler için...



Deichmann Sevgililer Günü’nde sevgilisinin yüzünü aşkla güldürmek isteyen erkeklere sesleniyor: Birbirinden şık modellerle tarzında fark yaratmak isteyen sevgilinize aşkın rengi "kırmızı'yı" armağan edin. Fiyatlar 39 TL -  49 TL arasında değişiyor.
www.deichmann.com

Aşk-ı Ela'nın 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı “Bi Dolu Aşk” isimli  kokulu yastık koleksiyonu www.askiela.com’da 79 TL'den başlayan fiyatlara satılıyor.


Şık kadınların tercihi olan Vero Moda, Sevgililer Günü için, büyüleyici koleksiyonu ve birbirinden farklı hediye alternatifleri ile cazip indirim fırsatları sunuyor. Vero Moda’nın tüm mağazalarında 9-10-11 Şubat tarihleri arasında kadınların çekiciliğini ve aşkın ruhunu yansıtan parçalardan oluşan yeni koleksiyonu 9,95TL’den başlayan fiyatlar ile "Love Weekend" süresince moda severleri bekliyor.



Burberry’nin Sevgililer Günü için hazırladığı birbirinden şık bu cüzdanlar erkeklere…
 


F&F’nin birbirinden seksi iç çamaşırları sevgilisine, eşine çekici bir armağan almak isteyenler için ideal.

Aşklarını ölümsüzleştirmek isteyen sevgililer için Pentax'ın Optio VS20 fotoğraf makinası geniş açılı 28 mm ve 20X optik yakınlaştırmalı objektifi, 3inch ekranı ve 16.0 MP çözünürlüğü ile ideal bir hediye.



Özsüt Sevgililer Günü’nü hazırladığı pastayla daha romantik ve özel bir hale getiriyor. Enfes tatların birleşiminden oluşan Özsüt’ün Sevgililer Günü pastası kalp şeklindeki tasarımı ve şık süslemesiyle hediyenizin yanına lezzetli bir sürpriz olabilir.
 


Quantum, en gözde modellerini içeren özel bir kampanya ile Sevgililer Günü’nde aşkını göstermek isteyenlerin hediye telaşına şık bir çözüm getiriyor. Adrenaline ve Impulse Serisi’nin iki modeli, ADG246 ve IMC254, Sevgililer Günü’nde çiftlere Quantum şıklığını yaşatıyor. 


Matraş’ın iPad tutkunları için çıkardığı renkli deri kılıfları teknoloji tutkunları için süper bir seçenek. Siyah, lacivert, yeşil, turuncu, pembe ve fuşya renkleri bulunan kılıf 167 TL fiyatla satılıyor. 

Sevgililer Günü için sevdiğinize huzuru ve rahatlığı hissedeceği bir masaj hediye edebilirsiniz. 


Matraş’ın Sevgililer Günü kampanyasıyla hem kalbinizin anahtarının onda olduğunu göstermiş olacak, hem de gördüğünde çığlık atacağı bir çantayı sevgilinize hediye etmiş olacaksınız. Çünkü Matraş, 1-14 Şubat tarihleri arasında yapılan çanta alışverişinde birbirinden ışıltılı, şık ve gösterişli anahtarlıklar hediye ediyor. Bunun yanında tüm Matraş mağazalarında, Sevgililer Günü’nde ayakkabılar 89 TL’den, deri ceket ve montlar ise 189 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.
Bu Sevgililer Günü’nde en büyük sevgiliniz olan cildinize özel bir armağan vermeye ne dersiniz? 
Dermalogica Şubat ayında biri Age Smart® serisinden olmak üzere iki ürün alan herkese içinde yaşlanma karşıtı bakım ürünleri bulunan çok şık bir çanta hediye ediyor… 


Goldaş'ın Sevgililer Günü’ne özel kalpli kolye tasarımları romantik sevgililer için! Beyaz ve sarı altın seçeneğinin sunulduğu, Tek Aşk’ım kolye 250 TL, kalplerden oluşan pırlantalı Aşk Tamlaması kolye ise 990 TL’lik özel fiyatlarla Goldaş mağazalarında sizi bekliyor.


Sevgililer Günü’nde sevgilisine farklı bir hediye almak isteyenler Logitech Mini BoomBox hoparlörü ile sevgilerini, kalp atışlarını ve seslerini haykırabilir. Fiyatı: 249 TL

2 yorum:

  1. bende buna benzer iki post hazırladımm:) çok güzel olmuş bence kararsız kalanlara baya bir yardımcı olucaktır:)

    YanıtlaSil
  2. Hediye seçiminiz ne olur ise olsun,sunumunuzun sıra dışı olması ve akıllarda kalması için profesyonel destek anlamında bize ulaşabilir,dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

    Detay ve görseller:
    www.kozmopolik.com
    www.sürprizler.com
    www.bekarlığavedapartisi.com
    www.dansözkiralama.com
    www.fasılekibi.com
    7/24 destek: 0532-6343204

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev