16 Şubat 2012 Perşembe

Lacoste'un 2012 İlkbahar - Yaz Kadın Koleksiyonu

Lacoste L!ve gerçek renklerini genç ve eğlenceli 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonunda Amigo Kız ve Patenci Kız temalarıyla gözler önüne seriyor. 


Lacoste L!ve Amigo Kızı bilge ve becerikliliğiyle birleştirdiği mizah gücünü şıklığı ile tamamlıyor. Amigo kızı stilini; Preppy ve vintage detaylar ile erkek arkadaşının gardırobundan esinlendiği parçalarla oluşturuyor. 


Oxford stili erkek gömleğine ek olarak göze çarpan feminen detaylar ve Batı kesimli Chambray gömlekler bebek yakalarla birlikte romantik bir hal alıyor. Kriket kazak, kolej havalı etek, leopar desenli polo tshirt ve elbiseler Lacoste L!ve’ ın amigo kızının zamansız parçalarını oluşturuyor. 


Lacoste L!ve’ ın Patenci kızı seksi, kadınsı ve zirvede. Amigo kızın California’da tatile çıktığını hayal edin! Ayağında patenleri ile harika bir yazın tadını keşfetmeye ve çıkarmaya hazırlanıyor. 


Mini şort ve etekleri boyfriend kazaklar ve erkeksi hırkalar tamamlıyor. Pileli ultra vintage tenis eteği ve bembeyaz mini şortlar ise koleksiyonun diğer vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. 


Şeker pembesi, nane yeşili ve turkuaz mavisi koleksiyonda hakim olan diğer renkler iken, elbise ve şortlarda şeritler halinde yerini alan beyaz renk koleksiyonun parçalarına sportif ama aynı zamanda seksi bir hava katıyor. Lacoste’un ikon haline gelen logosu ise rengarenk pololarda kontrast oluşturuyor. 


Lacoste'un neon renkli bu mavi çantası son yılların favori markası Cambridge Satchel'i anımsattı bana.
Fazla esinlenmişler galiba o_O

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev