25 Şubat 2012 Cumartesi

Calvin Klein'in yeni saatleri

Minimalist çizgileri şıklık ve zarafet ile birleştiren Calvin Klein Watches, birbirinden iddialı saat modelleri ile sezona merhaba diyor. Beş farklı koleksiyon ile saat severlere farklı alternatifler sunan Calvin Klein’ın 2012 sezon modellei birbirinden şık ve zarif.
CK MASCULINE
Şık ve sofistike. 
 Vintage ruhuna çağdaş yorum katan CK Masculine, deri ve paslanmaz çelik olmak üzere 2 farklı kayış seçeneği sunuyor.
CK AGILE
 Minimalist çizginin tam anlamıyla kendini bulduğu bu modele ince kayışı zerafet katıyor. Paslanmaz çelik özellikli gümüş kayış beyaz ve siyah kadran olmak üzere 2 renk seçeneği sunarken, sezonun gözdesi paslanmaz çelik üzerine kaplama pembe altın kayış, beyaz kadranı ile dikkatleri çekiyor.
CK SUBSTANTIAL
 Retro ve ikonik. 
Cep saatinin şıklığından esinlenen CK Substantial modeli 2 farklı renk seçeneği ve deri kayışı ile retro tarzı yakalamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir parça olarak koleksiyondaki yerini alıyor.
CK AIR
 Çağdaşlığın zerafetle birleştiği CK Air modeli, dore ve gümüş renk seçenekleri ile sezondaki yerini alıyor.
CK ACCENT
Zarif, zamansız. 
 Gece ve gündüzün zıtlığını temsil eden siyah ve beyaz renk seçenekleriyle CK 2012 sezonunda da zerafeti şıklıkla birleştiriyor. Hem bayan hem erkekler için seçenekler sunan CK Accent modeli, deri kayışı vekadranındaki CK logosu ile göz dolduruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev