23 Şubat 2012 Perşembe

LC Waikiki çocukları bahara hazır…

LC Waikiki'nin 2012 İlkbahar bebek ve çocuk koleksiyonunda canlı renkler, eğlenceli grafikler, sevimli karakterler ve çiçek desenleri rengarenk bir sezonun habercisi olurken; baskılı şapkalar, peluş çantalar ve neon detaylı konforlu ayakkabılarla tamamlanıyor.


LC Waikiki’nin hayata renk katan tasarımları erkek bebek ve çocuklar için de farkını ortaya koyuyor.
“Denim Line” temasında minik beyler için mavi, turuncu ve ekru renklerine yer veren LC Waikiki, farklı yıkamalı denimlere ve renkli gömleklere dikkat çekiyor. 


Erkek bebek ve çocuklar için müzik temasına ağırlık veren “Spor Line” grubunda yine maymun karakterimiz minikleri yalnız bırakmayarak, eğlenceli grafiklerle sportif olmaya vurgu yapıyor. Denizci temasını seven erkek bebek ve çocukların buluştuğu “Navy Line” grubunda sevimli karakterimiz bu defa denizci oluyor ve kırmızı-beyaz-mavi renklerini casual tarzıyla taçlandırıyor.

 Günlük yaşamda rahatlık arayan kızlar için “Watercolor Line” temasını sunan LC Waikiki, romantik çizgileri ve çiçek desenlerini beyaz, fuşya, mint, pembe ve petrol tonları ile öne çıkarıyor. Payet, çiçek ve pırıltılı detaylardan hoşlanan cici kızlar içinse beyaz, mercan ve sarı renklerini tasarımlarına işleyen LC Waikiki, “Marina Line” temasında eğlenceli kız çocuk grafiklerine yer vermeyi ihmal etmiyor.


Baharı rengarenk karşılayan LC Waikiki kız çocuk ve bebek koleksiyonları birbirinden canlı temalarla küçük hanımları yaza hazırlıyor. Beyaz, pembe, turkuvaz ve sarının; turuncu, lila gibi renklerle kontrast halde sunulduğu “Rainbow Line” temasında kız çocuk ve bebekler minik birer gökkuşağına dönüşüyor. 


Kız bebeklerin eğlenceli tulumları, önlükleri LC Waikiki’nin canlı renkleriyle buluşurken; ayak sağlığı düşünülerek tasarlanmış konforlu patikleri de bahara sıcaklık katıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev