20 Şubat 2012 Pazartesi

Nail Trick su bazlı ojeler LuxyBox'da

En seçkin kozmetik ürünlerini güzelliğine önem verenlerle buluşturan Luxybox.com, hamileler, aseton kokusundan hoşlanmayanlar, kimsayal ojelere alerjisi olanlar ve çevreye duyarlı herkes için Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje alternatifini sunuyor.
Luxybox.com’dan özel satış fiyatı ile satın alabileceğiniz, Türkiye’de bir ilk olan Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje, sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyaç duymuyor, soyularak çıkabiliyor, uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız. Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje tırnakların ojeliyken bile nefes almasını sağlıyor, en koyu renklerin bile tırnakları sarartmasına izin vermiyor. 


Luxybox.com’dan alışveriş edenler ve site tarafından yayınlanan anketleri cevaplayanlar ayrıca LuxyParalar kazanıyor, diğer alışverişlerinde bu LuxyParalar kadar indirim alıyorlar. Luxybox.com’u arkadaşlarına tavsiye edenler ise arkadaşlarının ilk alışverişlerinden 6 TL değerinde hediye çeki kazanmanın keyfini yaşıyorlar. www.luxybox.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev