13 Şubat 2012 Pazartesi

Renk değişiminin yan etkilerine acil çözüm NEVA’dan

Boyadan yıpranan saçlar Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile her zaman daha parlak ve bakımlı görünüyor. 

Saçınızın rengini sık sık değiştiriyor ve bu değişimin yan etkisi yıpranmalardan şikayet ediyorsanız, Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlarınıza daha yumuşak, ipeksi ve güçlü bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

İlk kullanımdan itibaren farkını hissedeceksiniz
Yıkamalardan sonra, fön öncesi veya ardından kullanılan Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlar, yüksek sıcağa maruz kaldıktan sonra bile parlak, sağlıklı ve göz alıcı görünümünden hiçbir şey kaybetmiyor. Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum formülündeki özel aktif maddelerle saç telini bakım yaparak koruyor, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Her tip saça uygulanabilecek Glossing Serum’dan sadece 1 damla kullanmanız yeterli. 
Glossing Serum’un muhteşem yumuşak dokusu ve nefis kokusu ile kendinizi iyi hissetmenin zevkini yaşayın. 
Fiyatı: 17 TL 

Blogger notu; bir süre önce saçlarımı kızıldan kahveye boyatırken kuaförüm kızıl yansımalar olmasın diye rengi nerdeyse sarıya kadar açtı ve bu sırada saçlarım aşırı yıprandı. Denemediğim maske, serum, krem kalmadı ama normalde çok kuvvetli olan saçlarım bu kusturma işleminin verdiği hasarı bir türlü atlatamadı. 
Taa ki Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile tanışana kadar! Bu ürünü 2 hafta kadar kullandıktan sonra ben farkı görmeye başladım ve kuaförüm saçına ne yapıyorsan aynen devam et deyince ürünün başarısı kanıtlanmış oldu. 
Kesinlikle tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. hemen denemek için can atıyorum

    HEDİYE ÇEKİLİŞİM

    http://selenaycoser.blogspot.com/2012/02/giveawaylancome-hypnose-drama-and-bath.html

    YanıtlaSil
  2. peki nerde satılıyo canım bu

    YanıtlaSil
  3. Sel; memnun kalacağından şüphem yok.

    Tub; online olarak yakında http://demo.kairatasarim.com/nevakozmetik.com.tr/anasayfa-p4.html adresinde satılacakmış. Parfümeri mağazalarında da bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  4. bilgi için çook teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev