17 Ekim 2011 Pazartesi

Setreshop.com ile dünya modasını takip eden tasarımları gardırobunuza taşıyın!


Setre Tekstil, 40 yılı aşkın tecrübesini, ilk sanal perakende mağazası Setreshop.com ile moda severlerin beğenisine sunuyor. Trendleri yakından takip eden online alışveriş sitesinde, hafta içi ve hafta sonu rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarımlar yer alıyor.

Setre'nin 2011 - 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, oldukça iddialı bir renk skalası göze çarpıyor. Metalik, kırmızı, turuncu, sarı ve mavi gibi canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar ve vazgeçilmez siyah, koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Kumaşlarda ise ekose, koton, yün, ipek ve şifon dikkat çekerken, ekose, geometrik ve leopar baskılar da kullanılıyor. Koleksiyonda, midi boy, kalem ve mini etekler, dik yakalı dar kazaklarla ve ipek bluzlarla kombinleniyor. 70’li yıllardan esinlenen takım elbiseler, maskülen tarzda pantolonlar, blazerlar, her türlü vücut tipine uygun modelleriyle dikkat çekiyor. Gardıropların olmazsa olmazı elbiselerde ise, kemer detayları ve zıt renklerden oluşan tasarımlar öne çıkıyor. Pançolar, bol triko ve hırkaların yanı sıra soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak paltolar ve kürkler yine bu sezon ön planda. Derilerle bir arada kullanılan kürklerde, farklı renkler de göze çarpıyor.
Ulaşılabilir fiyat aralığı ve geniş ürün yelpazesi ile 2011 - 2012 sezon trendlerini yansıtan tasarımların yer aldığı www.setreshop.com, hızlı ürün teslimi ve farklı ödeme seçenekleri ile gardırobunuzu yenilemeye hazır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev