14 Ekim 2011 Cuma

John Frieda Frizz-Ease'den 3 gün dayanan fön!


John Frieda Uluslararası Yaratıcı Danışmanı Kerry Warn'a göre elektriklenen ve kabaran saçlara sahip olan kadınlar, genelde saçlarını düzleştirmek ister ve harcadıkları onca zaman ve çabaya rağmen kalıcı bir sonuç elde edemezler.

Yapılan araştırmalara göre, saçlarında elektriklenme ve kabarma sorunu yaşayan kadınlar hayal ettikleri düz ve pürüzsüz saçlara sahip olmak için günde 40 dakika harcıyorlar. Bu süre bir yılda 4 tam güne karşılık geliyor...

Peki ya fönlü saçlarımız şeklini ne kadar süre koruyabiliyor?

Sadece bir kaç saat, hatta belki de bir kaç dakika!
İngiltere’nin, ödüllü markası Frizz-Ease® 3-Day Straight™ ile 3 güne kadar fön sabitleyici sprey sayesinde saçları düzleştirmek kolaylaşıyor ve saçlar düz şeklini 3 güne kadar koruyabiliyor, kısacası biz kadınların bir hayali daha gerçek oluyor.
Keratin proteinleri içeren ve ısı ile etkinleşen devrim niteliğindeki 3 güne kadar fön sabitleyici sprey saça ağırlık yapmadan her bir saç telini sararak, uzun süreli düzleştirme etkisini sürdürmeye yardımcı olur. Isının neden olabileceği hasara karşı koruma sağlarken, saçtaki elektriklenme ve kabarma problemini önlemeyi destekler. Saçlarınız parlak, pürüzsüz ve yumuşacık bir görünüme kavuşur.

*** 3 gün boyunca saçlarımı yıkamama gibi bir lüksüm yok benim! Saçlarım çabucak yağlandığı için hergün veya gün aşırı mutlaka yıkıyorum. John Frieda'nın bu ürününü merak ettim acaba 3 gün boyunca fönü korurken saçların ağırlaşıp yağlanmasına da engel olabiliyor mu? Deneyen varsa lütfen görüşlerini yazının altına yorum olarak bıraksın ♥

1 yorum:

  1. Ben dün aldım bu ürünü bakalım 3 qün dayanacakmı fönüm ilk qün için sorun yok yarın ola hayrola :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev