12 Ekim 2011 Çarşamba

RoC kırışıklıklarla savaşıyor!


RoC’un devrim yaratan kırışık karşıtı yeni 3’lü teknolojisi, Retinol + Hyaluronic Asit + Biopeptide’den oluşan formulü ile kırışıklık oluşumunun 3 temel nedeni ile başladıkları noktada savaşıyor. Hücre yenilenmesini yavaşlaması, kolajen sentezinin azalması ve elastin liflerinin yapısının bozulmasını önlemeyi hedefleyen RoC Wrinkle Correxion içeriğindeki Retinol sayesinde, cilt dokusunu yeniler, elastin üretimini hızlandırır. Kırışıklıkları içten, uzun süre etki edecek şekilde doldurur.

Hyaluronic Asit, cildin üst katmanında etkisini gösterir, kırışıklıkların içini doldurarak pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cilde ihtiyacı olan nemi kazandırır. Biopeptide ise, hücre yenilenmesini destekler. Kollajen ve hyaluronik asit üretimini hızlandırır. Kolajen liflerini yeniden yapılandırıp retinol ve hyaluronik asit kombinasyonunun etkisini artırır.

RoC Wrinkle Correxion kırışıklıklara karşı yoğun nemlendirici gündüz kremi 72 TL, kırışıklara karşı canlandırıcı gece bakım kremi 72 TL, kırışık karşıtı göz çevresi bakım kremi 62 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev