21 Ekim 2011 Cuma

Lila Kutu'dan "lila" ürünler!


Kozmetik sektöründe devrim niteliğinde yepyeni bir akım başladı! Bazı marka ve mağazaların ısrarla tezgah altında sakladıkları deneme boy ürünler artık bir tıkla evinizde!

LilaKutu'ya kayıt olup, güzellik profilinizi oluşturduktan sonra Ayda 19 TL'ye, en yeni güzellik ürünlerinden oluşan en az 5 deneme ürünü her ay kapınıza geliyor. Hiçbir ek ücret ödemeden her ay kapınıza gelecek olan LilaKutu’da bulunan deneme boyu ürünleri evinizin rahatlığında keşfedip kendinize güzel bir armağan verebilir hatta beğendiğiniz ürünleri indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Her ay farklı en az 5 güzellik ürünü ve bazı aylarda ise ek olarak bir de sürpriz ürün gönderen LilaKutu şimdi bir tık uzağınızda!
LilaKutu'nun basın için hazırladığı paket hafta başında elime geçti. Şık ambalajı ile gönülleri fethedeceğe benziyor LilaKutu...
Evetttt işte kutunun içindekilerrr! Öncelikle belirteyim kutudan çıkan ürünler - oje hariç - hepsi deneme boy. İki adet 8*4 deodorant, biri bana biri oğluma :D Nivea'dan Bir tane deo, iki tane minik krem. Revigen'in saç dökülmelerine karşı şampuanı, Pastel'den oje, Clarins serum, Calvin Klein ve Davidoff parfüm...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev