27 Ekim 2011 Perşembe

Nars'ın Modern Kabuki Koleksiyonu

Nars, François Nars’ın Japon kültürüne olan ilgisinden, Japonya seyahatlerinden ve kendisinin Kabuki makyaja olan tutkusundan esinlenerek makyaj tutkunları için özel olarak Modern Kabuki Koleksiyonu tasarlanmış.
HANAMICHI KABUKI-INSPIRED EYESHADOW PALETTE
Bu far paleti, sahneden izleyicilere kadar uzanan, çiçeklerle çevrili Kabuki tiyatrosundan ilham alınarak Kabuki tarzı ile tasarlanmış. Bir adet mini Kabuki göz fırçası eşliğindeki koleksiyonun renkleri, Kabuki tiyatrosunu anımsatan çiçekli buz beyazı, parıldayan pembe, altın ve mat siyah.
KUDOKI KABUKI MINI LIP COFFRET
Kabuki dansının bir elementinden esinlenerek isimlendirilen Kudoki Kabuki Mini Lip Coffret içerisinde Kabuki Lip Brush bulunan set, seramik kaplar içerisinde bulunan üç adet yeni ve canlı tondan oluşuyor. Kudoki Kabuki Mini Lip Coffret şık bir ahşap kutu içerisinde satışa sunulmuş.
KUROKO KABUKI MINI NAIL POLISH COFFRET
Dört adet mini boyutta cesur ve canlı renklerden olusan oje koleksiyonu...
MIE KABUKI MINI SOFT TOUCH SHADOW PENCIL COFFRET
Altı adet mini ve sınırlı sayıda üretilmis Soft Touch Shadow Pencils’tan oluşan koleksiyon. Sadece bir kaç dokunuş ile cesur ve dramatik bir görünüm yaratmak için üretilen, kremsi, mum boya yapılı ,uzun süre etkili Mie Kabuki Mini Soft Touch Shadow Pencil Coffret, adını aldığı Mie Kabuki gibi son derece dramatik anlara atıfta bulunuyor.
NAGAUTA KABUKI BRUSH SET
Kırmızı lake ahşap kutu içerisine yerleştirilmiş beş parçadan olusan fırça seti ismini Kabuki tiyatrosunun başlıca müzikal formlarından alıyor.

3 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev