13 Nisan 2012 Cuma

Sagaza Madrid'den son bakış

Moda eğitimini İspanya’da tamamlayan başarılı genç tasarımcı Zelia Kaçar’ın yarattığı Sagaza Madrid’in 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, “Son Bakış” adını taşıyor. 

 Kadının etkileyici duruşundan, güvenli yürüyüşünden ve derin feminen ruhundan etkilenen Zelia Kaçar’ın imzasını taşıyan Sagaza Madrid 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, 25 parçadan oluşuyor. Moda eğitimi için Valencia’da bulunduğu dönemde dikkatini çeken; izleyici, sanatçı ve müzisyenin etkileşimini temsil eden Valencia Opera Binası’nın kıvrımlı ve çıkıntılı yapısını, yapının açıklıklarını üç boyutlu çizgilerle koleksiyonuna taşıyan Kaçar, sade ama akılcı detaylarla tasarımlarını zenginleştiriyor. Koleksiyonda Sagaza Madrid’in artık değişmezi olan, ipek şantuk ve krep kumaşların kullanıldığı balık modeller yine ön planda.




Akdeniz kadının canlılığı ve coşkusu Sagaza Madrid’in 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda kullanılan renklere de yansıyor. Mercan, safran sarısı, yeşil, Yves Klein mavisi ve gece tonları, pudra tonları, İspanyol kırmızısı ve kırık beyazlar, ünlü İspanyol Yönetmen Pedro Almadovar’ın filmlerindeki canlı renklere de atıfta bulunuyor adeta...

 Çekimleri Best Model Turkey 1’incisi ve Best Model of the World 2.cisi Tuğba Melis Türk ile gerçekleşen Sagaza Madrid 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, İstanbul ve İzmir Sagaza Madrid mağazalarında şıklığından ödün vermeyenleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev