13 Nisan 2012 Cuma

İpekyol'un ayakkabı koleksiyonu

Türk moda dünyasının amiral gemilerinden Ipekyol, bu kezde tecrübesini ayakkabı koleksiyonuyla konuşturuyor. 2012 İlkbahar-Yaz sezonu ile beraber ilk kez görücüye çıkacak olan ayakkabı koleksiyonu ile Ipekyol mağazaları, tasarım ve kaliteyi keşfedeceğiniz çok özel bir buluşma noktasına dönüşüyor. 

Onlarca desen ve renkle yorumlanan yeniliklerle beraber, sizi Ipekyol’la 4 farklı temadan oluşan iddialı bir tasarım yolculuğuna davet ediyoruz. 

 Smart Casual: Şehirli Ipekyol kadınının rahat ve şık kıyafetlerini tamamlayan koleksiyonda; fuşya ve turuncu gibi neon renkler öne çıkarken, cool ve göz alıcı mantar topuklu sandaletler dikkat çekiyor. Süet, marine stili düz loaferların yanı sıra kurdaleli boncuklu terlikler, plajların ve sıcak günlerin vazgeçilmezleri olmaya aday.


Smart Trendy: Kendine güvenen ve her zaman özgün olmayı tercih eden ışıl ışıl Ipekyol kadınına sesleniyor. Yüksek topuklu, color–block ve modern formlu ayakkabılar siyah beyaz ve turuncu beyaz birlikteliğinde kullanılırken; hasır örgü platformlu çekici sandaletler leopar ve piton baskıları ile, sarının ve pudra renginin en heyecanlı tonlarında tasarlandı. Koleksiyonda yer alan gümüş ve oksit renklerde taş ve boncuklarla süslenmiş bilekten bağlı sandaletler ise zerafeti şehir sokaklarına taşıyor.



Business: Çalışan Ipekyol kadınları için rahatlık, şıklık ve sofistike görünüm el yapımı deri loaferlarla öne çıkıyor. Yılan derisi görünümlü ve altın gümüş kontrastlı zarif babetler, şehir kadınının vazgeçilmezi olurken; modern formları tercih edenler için platformlu loaferlar, orta yükseklikte rugan ve düz modeller koleksiyonda yer alıyor. Kahverengi, siyah, pudra, altın ve toprak tonlarındaki ayakkabılar çekici formları göz alıyor. Ayrıca siyah ve altın zincir detaylı yılan derisi dokulu modeller, kalite ve şıklığı tercih eden kadınların beğenisine sunuluyor.
Elegant: Yaz davetlerinin gözdesi olacak koleksiyonda, dinamik taşlı modern küt topukların yanı sıra, siyah, beyaz, pembe ve mor gibi dikkat çekici renklerdeki stilettolar, yaz davetlerinde Ipekyol kadınına farklı bir şıklık katacak. Leopar desenli yüksek topuklu ayakkabılar, kendine güvenen ve her daim özgün olmayı hayat tarzı olarak benimseyen şık kadınların tercihi olacak.

www.ipekyol.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev