20 Nisan 2012 Cuma

Elle'de %30 indirim

Elle, trendy çizgileri kendi hayal gücü ile yorumlayarak yarattığı tasarımlarla her sezon ayakkabı tutkunlarının gönlünü fethediyor. Yeni koleksiyonda ise doğanın baharla birlikte yeniden canlanışını sembolize eden renkler öne çıkıyor. Geçmişten bugüne kaliteden ödün vermeyen seçkin çizgisi ve özgün tarzı ile modern kadının tercihi olan Elle, 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda sıcak renklerin hakim olduğu cıvıl cıvıl bir koleksiyona imza atıyor. Vitrinlerini rengarenk donatan Elle, uyguladığı %30 indirim fırsatıyla da yeni sezon alışverişini daha keyifli hale getiriyor.  


Kış sezonunda hem desenlerde hem de aksesuarlarda sıkça gördüğümüz çiçek popülerliğini koruyor. Çiçekli nubuklar, süetler, neon renkleri ile göz alan ruganlar, yılan ve krokodil baskılı modeller, yumuşak deriler Elle ruhunu taşıyan modeller olarak karşımıza çıkıyor.


Pozitif enerji yayan ilkbahar-yaz koleksiyonu; turuncu, nar çiçeği ve sarı gibi canlı tonlarla renk terapisi yaparak rahatlık hissi yaratıyor. Elle, bir yandan enerji verirken diğer yandan da kobalt mavi ve yeşille iç dengenizi kurmanıza yardımcı oluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev