7 Mart 2012 Çarşamba

Nevacolor ile baharı karşılayın

Nevacolor bahara merhaba dediğimiz şu günlerde, saç rengini değiştirmek isteyen kadınlara ten renklerine göre farklı renk alternatifleri sunuyor.


Eğer buğday tonlarında bir cilde sahipseniz, daha çok kızıl kahve ve tonlarını tercih ederek sıcak görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz. Nevacolor Premium 4.0 kahve, 3.0 koyu kahve ya da 4.5 kızıl kestane renklerinden birini tercih ettiğinizde yüzünüze kattığı ışıltıya siz bile inanamayacaksınız. 


Gözlerinizin ortaya çıkmasını ve daha iddialı saç rengine kavuşmak istiyorsanız renkli bakır tonlarından, Nevacolor Premium 6.45 kızıl bakır ya da 8.44 tarçın bakırı tercih edebilirsiniz. 


Eğer esmer bir tene sahipseniz, akaju ya da kızıl kestane gibi sıcak tonları tercih edebilirsiniz. Nevacolor Premium 4.65 akaju kızılı, 5.66 şarap kızılı ya da 4.5 kızıl kestane tonlarından birini seçerek daha göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Eğer açık tenliyseniz saç renginiz sizi soluk göstermek yerine ten renginizi dengelemeli. Nevacolor Premium Küllü Kumral 7.1 ya da Nevacolor Premium Küllü Açık Kumral 8.1’i tercih ederek doğallıktan yana seçiminizi kullanabilirsiniz.

Nevacolor Premium Krem Saç Boyası, geniş renk yelpazesine eklenen 28 yeni renk seçeneğiyle, sizi hayal ettiğiniz renge kavuşturarak, içinizdeki feminen sihri ön plana çıkaracak. Fiyat 6 TL.

2 yorum:

  1. uzun zamandır bu tonda bakır rengi arıyordum faydalı paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel paylasım eline saglık

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev