3 Mart 2012 Cumartesi

Yeni trend; Zoopa!

Zoopa!, her sezon birbirinin aynısı modelleri görmekten sıkılanlara taze bir nefes aldırıyor. Paris, Londra, Milano ya da New York sokaklarında alışverişe çıkmadan da stil sahibi olan, benzersiz bir parça bulmanın mümkün olduğunu kanıtlayan Zoopa!, lüks sınıfındaki tasarımları erişilebilir kılma cesaretini gösteriyor. Böylelikle özgün bir stile sahip cesur moda öncülerinin ve kendini sürekli yenileyen genç ruhların gardıroplarının vazgeçilmezi oluyor. 


Lüks sınıfındaki tasarımları erişilebilir fiyatlarla sunma cesaretini gösteren Zoopa!’nın Fringe, Tassel, Star, Zoo, Fest, B&W ve Denim adlı yedi farklı line’dan oluşan 2012 kış koleksiyonu ise, 99 TL - 299 TL arasında bulunuyor.

www.zoopa.com.tr

Zoopa! 2011-2012 Kış Koleksiyonu’nu İstanbul’da Cevahir YKM, Meydan YKM ve Güneşli Matraş mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM, Kentpark YKM, Burç Bahçelievler ve Burç Accessories mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Antalya’da Deepo AVM Matraş mağazası; Hatay’da Çarşım mağazası ve İçel’de Forum YKM mağazasında bulabilirsiniz.

2 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev