11 Mart 2012 Pazar

Sabri Özel'den şıklık tüyoları

Genç ve öncü stillerden ilham alınarak hazırlanan Sabri Özel koleksiyonlarından yapacağınız yenilikçi kombinlerle yaratıcılığın sınırlarını zorlayacaksınız. Ekose ve çizgili gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar, tek ceketlerle kombinlenen chino ve Sabri Özel markalı jean pantolonlar, tarz sahibi Sabri Özel erkeklerini indirimde de mest etmeye aday. 

Sabri Özel Kış Koleksiyonu’nda kahve ve camel tonlarının yoğunluğu kışı tüm asaletiyle hissettiriyor.  Siyah, lacivert, füme, gri gibi ağırlıkla kullanılan renkler yanında saks, nefti yeşil, koyu kırmızı ve bordoyla kombinlenmiş siyahlar da koleksiyona çeşitlilik katıyor.

Ekose-çizgili gömlekler ile tamamlayacağınız düz süveterler şehirli ve modern bir şıklık yakalamanız için ideal. Cep ve yaka detaylı kazaklarınızın içine giyeceğiniz kareli gömlekler ve Sabri Özel Jean ile sokakta şıklığınızı konuşturmaya hazırsınız.
Lacivert, çift şeritli V yakasıyla ilk bakışta dikkatleri yakadan dolayı üzerinize çeken kazağın detaylarına inildiğinde manşetlerde de aynı şeritler kullanılarak bütünlük sağlanıyor. Bu detayı siz erkekler görmeseniz de emin olun dikkatli bir bayanın gözünden kaçmayacaksınız.
Siyah Deri Ceketin Modası Hiçbir Zaman Geçmez 
Bir de üzerine yılların deneyimini katmış bir markadan satın alırsanız yıllarca eskitmeden giyebileceğiniz bir deri ceketiniz olur. Günlük giyiminizde antrasit rengi kazak ve şalla tamamlayacağınız Sabri Özel Jean ile hafta sonu şıklığı için hazırsınız. Bu kombinde açık renkli gömlek giymeniz stilinize hareket katacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev