3 Mart 2012 Cumartesi

Kip'in 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Kip marka elçisi Kenan İmirzalıoğlu ile çekimleri Mısır'da gerçekleştirilen 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu yeni sezonda erkek modasına damgasını vuracak! 

Kip, 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile erkek modasına baharın ışıltısını ve sevincini taşıyor. Kip Koleksiyonu, kış mevsiminin soğuklarına veda ederken, baharın enerjisini ve müjdesini şık tasarımlarıyla bizlere ulaştırıyor. Tasarım çizgisi ve kalitesiyle, erkek modasına yön verecek geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Kip, yeni sezona Klasik, Casual ve Dynamic olmak üzere üç farklı koleksiyon ile giriyor. 


Yaz renklerinin efektlerini yansıtan ince trikolar, bu sezon erkekler için vazgeçilmezlerden biri olacak. Bahar ve yaz aylarının gözde rengi deniz mavisi, kum rengi, lacivert, kırmızı ve beyaz, muhteşem bir kombinasyonla tasarımlarda hayat buluyor. Siyah ve beyazın ölümsüz buluşması, bej, camel ve grinin soft ve pastel tonlarından mor, fuşya, karamel, yeşil ve bulut mavisi gibi canlı renklere geçişin ışıltısı, Kip tasarımlarında öne çıkıyor. Yıkanmış keten, deri ve denim ise bu koleksiyonda muhteşem uyumun bir göstergesi oluyor. 


Takım elbise, klasik ceketler ve ince yünlü kumaşlarla hazırlanmış pantolonlardan oluşan Klasik Line'da siyah, lacivert ve kahverenginden gri, indigo mavisi ve açık bejlere uzanan geniş bir renk yelpazesi göz çarpıyor. Atletik ve maskulen erkek ruhu, rahat kesimler ve renk tonlarının uyumlu geçişleriyle bütünleşiyor. 


Denizin mavisini kumların sıcağıyla buluşturan Dynamic Line spor, rahat, şık, doğal, renkli, enerjik görüntüsüyle büyülüyor. Safari ceketler, yumuşak pamuklu vücudu saran t-shirtler, kargo pantolonlar bu koleksiyonun öne çıkan tasarımlarını oluşturuyor. Deniz enerjisi ile açığa çıkan neon renklerin yanısıra, lacivert-beyaz ve kırmızının mükemmel uyumu, sarı, turkuaz, mor, gri, yeşil, rose ve bordo tonları, koleksiyon içerisinde kendini dinamizmi ile oldukça fazla hissettiriyor. 


Casual Line'da şık tasarımlı ürünler günü yakalayan, yeniliklere açık, aktif ve gezgin kentli erkek portresini öne çıkarıyor. Astarsız keten ceketler bu sezonda tartışmasız yıldız ürün olarak göze çarpıyor. Yamalı gömlekler ve ceketler denimlerle, renkli fularlarla kombinleniyor. 


1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev