29 Mart 2012 Perşembe

Zidaya.com'dan 50 TL hediye çeki


Modayı yakından takip edip en son trendleri, en şık kıyafetleri ve en güzel kombinasyonları arayanlar için artık Zidaya var. Dünyada bir çok ülkede stiline özen gösteren kadın ve erkeklerin ilk tercihlerinden biri olan online alışveriş sitesi Zidaya her geçen gün büyüyen etkileyici ürün yelpazesi ile artık Türkiyede! 
Üstelik Açılışa özel 50 TL hediye çeki ile!

Zidaya’nın farkı nedir?
  * Son trendleri göz önünde bulundurularak seçilen binlerce ayakkabı, kıyafet, aksesuar ve kozmetik ürününü tek bir sitede sizlere sunuyor.
 * Artık bir markayı Türkiye’de bulamıyor olmanız, ona sahip olamayacağınız anlamına gelmiyor! Dünyaca ünlü isimlerin tercihi Seven Seconds, Anna Field ve Pier One gibi Türkiye’de bulamadığınız bir çok marka Zidaya ile evinize kadar geliyor.

 Herkese uygun bir stil, her bütçeye uygun bir ürün mutlaka var!

Zidaya olarak her müşterimizin sitemizden mutlu ayrılmasını isteriz. Bu yüzden giyim, aksesuar ve ayakkabı koleksiyonlarımız her bütçeye uygun ürünler bulunduracak şekilde hazırlanmıştır. Özel tasarım markalardan, daha uygun fiyatlı ayakkabılara kadar, herkes için, her bütçe için çok sayıda seçenek sadece bir tık uzaklıkta, Zidaya’da. Açılışa özel 50 TL’lik hediye çekinizle hemen üye olarak ve bu avantajdan yararlanabilirsiniz.


Üye olduğunuz anda 50 TL’lik hediye çekiniz hazır!
Şimdi üye olun, açılışa özel 50 TL’lik hediye çekinizle alışverişe başlamanın keyfini çıkarın!



Peki ben bu "hediye çeki" haberini duyar duymaz ne yaptım!
Tam alışverişe ara vereceğim dediğim anda kendimi Lancome Hypnose maskara set alırken buldum!
Yalnız 50 TL'lik hediye çekini 50 TL ve üzeri alışverişlerde 25'er liralık indirimlerle kullandırıyorlar bilginiz olsun.
Ben biri kendime biri arkadaşıma iki adet Loncome Hypnose set aldım.
68 TL yerine 43'er TL ödedik.
Kargo'da ücretsiz hem.
Tavsiye ederim!!


www.zidaya.com

18 yorum:

  1. çok iyi markalar çok uygun fiyata..sana güveniyorum ve hemen alışverişe ışınlanıyorum canım...bloğma da beklerim ..muck muck :)
    cocoshops.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. yeniliklerden haberdar etmeniz beni mutlu ediyor. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. teslimat günü 1-3 gün diyor.ben de sipariş verdim 30 nisanda ama siparişin adı yazıyor bi tek. temin ediliyor,edildi vb hiçbi bilgi yok.yarın da bilgi olmazsa iptal edicem veya bankaya harcama itirazında bulunucam. sizinki geldi mi acaba? bir sürü şikayet olmuş siteyle alakalı. güvenilir gelmedi bana

    YanıtlaSil
  4. CocoShops; güvenin için teşekkür ederim. Benim siparişim henüz elime ulaşmadı stoklarla ilgili bir sorun varmış sanırım. Umarım sizde sorun yoktur..

    Adsız; rica ederim. Sevgiler...

    Seyma; Aynı sorunu bende yaşadım maalesef :( Twitter ve Facebook üzerinden iletişim kurmaya çalışıyorum. Sporena.com ile aynı şirket ve ben daha önce sporena'dan alışveriş yaptım. Stoklar ile ilgili talep ve indirim sebebiyle bir problem çıkmış olmalı. En kısa sürede çözülecektir diye düşünüyorum ama endişeleniyorsanız iptal ettirin tabi ki. Ben çok sık farklı sitelerden alışveriş yapıyorum ve şimdilik bir sorun yaşamadım. Umarım bunda da öyle olur.

    YanıtlaSil
  5. Seyma;

    Merhaba,
    Firma ile telefon ve mail yolu ile irtibat kurabildim. Bazı ürünler yurt dışından geldiği, beklenen ilginin üzerinde talep olduğu ve site yeni kurulduğu için bazı aksaklıklar yaşadıklarını söylüyorlar. Bana ürünlerimin 1-2 gün içerisinde ulaşacağını ilettiler. Okuyucularınız merak etmesin mutlaka siparişleri ellerine ulaşacak diyorlar.

    Bilginiz olsun istedim.

    Sevgiler,
    Alev

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim.:)biraz daha bekleyeyim o zaman bari

    YanıtlaSil
  7. peki ödeme şekli nasıl

    YanıtlaSil
  8. benim siparişimde hala değişiklik yok.15 gün oldu nerdeyse.tedarik süresi 1-3 günmüş(!) sizinkinde de olmadığından eminim.klasik müşteri temsilcisi yalanı.para iadesi isticem ama onuda 10 gündür yatırmadıkları insanlar olmuş.kısacası kesinlikle alışveriş yapılmayacak bi site

    YanıtlaSil
  9. Seyma hanım merhaba,
    Dün müşteri hizmetlerini aradım ve Pazartesiye kadar bekleyin dediler.
    Pazartesi hala gelmemişse iptal edicem bende. Yüzlerce alışveriş yaptım internetten ve ilk kez bu şekilde bir sorun yaşıyorum. Pişman oldum açıkçası. Bana hala ürün temini ile ilgili problem var diyorlar. Bakalım iade sürecinde neler yaşayacağım :(

    YanıtlaSil
  10. bende sipariş verecektim tam netten araştırdım ve herkesin sorun yaşadığını görünce vazgeçtim siz sonuç alabildiniz mi?

    YanıtlaSil
  11. tabiki de temin falan yok.2 gün önce iptal edin diye mail attım. bugün iptal ettik diye mail gelmiş hala siparişlerimde
    gözüküyor:( nasıl bir belaya çattık biz?

    YanıtlaSil
  12. Adsız; iptal ettim ve iade sürecindeyim şu an :(


    Seyma; Çok üzüldüm bende sebep oldum diye :(( Kusura bakmayın lütfen...

    Pazartesi telefonla aradım ve iptal ettim. Salı günü iade maili geldi. Bakalım para hesaba ne zaman geçecek! Takipteyim...

    YanıtlaSil
  13. yok siz de mağdur oldunuz kasıtlı yapılmış bir şey yok. böyle bi durumda hırsızın hiç mi suçu yok denir ancak

    YanıtlaSil
  14. Seyma; ben bankadan kontrol ettim 18 Nisan'da iade etmişler ücreti. Bilgin olsun... Sorunsuzca çözümlenmiş oldu neyse ki..

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlarımdan alışveriş yapanlar memnun kaldı bu siteden hatta bugün bir arkadaşa ürünü gecikmeli iletildi diye 1 paket pelit çikolota göndermişler ve çok hoş da bi adet gecikme için not yazılmıştı..

    YanıtlaSil
  16. Pejmürde Ruhlu Kadın; ben onların kardeş sitesi Sporena.com'dan alışveriş yaptım çok memnun kaldım ama maalesef bu siparişimde gecikme oldu :( Duyarlı olmaları güzel birşey ama...

    YanıtlaSil
  17. 5o tl hediye çeki güzelde sitenin müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor. zidaya.com siteside bir süredir kapalıydı.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev