5 Haziran 2011 Pazar

Desa’dan Babalar Günü Şıklığı

Desa’nın 2011 İlkbahar - Yaz Erkek Koleksiyonu’nda, yaklaşan Babalar Günü için her zevkten erkeğe uygun hediye bulabilirsiniz. Her yıl Haziran ayının 3. pazar gününde kutlanan Babalar Günü için babanıza eşsiz bir hediye vermek istiyorsanız Desa’ya gelin, %50’ye varan indirim fırsatı ile şıklığı babanıza hediye edin.
Babalar Günü’ne özel hediye önerileri
Farklı tarzların tamamlayıcısı Desa deri ceketlerden birini seçerek babanızın gardırobuna vazgeçilmez bir parça ekleyebilir ya da iş tutkunu babanıza çok fonksiyonlu evrak çantalarından birini hediye ederek ona her gün eşlik edecek ve hayatını kolaylaştıracak bir ayrıcalık sunabilirsiniz. Desa’nın bu sezon koleksiyonunda ilk kez yer verdiği beyaz tabanlı spor ayakkabılar, spor şıklıktan hoşlanan genç babalar için ideal bir hediye seçeneğidir. Casual ayakkabı koleksiyonunda yer alan farklı renklerdeki bağcıklı ve bağcıksız ayakkabılar, rahatlığından vazgeçemeyen babalara konforu sunuyor. Deri erkek cüzdanları ise tüm babaların dikkatini çekecek, şık ve kullanışlı hediye seçeneklerinden...
Desa, hediye almak için vakitsizlikten yakınanları ve babasına sürpriz yapmak isteyenleri de unutmuyor. Babanızın hediyesini bir tıkla www.desa.com.tr ’den seçin, DESA sizin için hediyenizi sevdiklerinize ulaştırsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev