30 Haziran 2011 Perşembe

daybuyday.com'da İvana Sert butiği...

Doğan Online, Cem Hakko ve Konsept tarafından hayata geçirilen yeni alışveriş fenomeni daybuyday.com, modaya yön veren markaların sahip olmak istediğiniz tasarımlarını, size %80’e varan indirimli fiyatlarla sunuyor. daybuyday.com, “Keşfedecek ne kaldı?” diyenler için online alışverişin en seçkin dünyasını sunuyor.
Tasarımlarıyla kendinden söz ettiren ve tarzıyla çok dikkat çeken Ivana Sert, daybuyday.com için objektif karşısına geçmiş. Kendi tasarımlarını ve aynı zamanda dünyaca ünlü markaların en özel ürünlerini giyen Sert, moda çekiminde hem model hem de tasarımcı kimliği ile yer almış. Çekimlerde Alexander Mcqueen’in özel tasarlanmış kıyafetlerine, DKNY’ın ayakkabı ve tekstil koleksiyonundan en beğenilen parçalara, Valentino’nun göz kamaştırıcı ayakkabılarına ve Roberto Cavalli’nin en şık kıyafetlerine yer verilmiş. Ayrıca Şebnem Çapa, Aslı Güler, Ece Akhravi Matin, Sedef Çalarkan, Nihan Peker, Aslı Alev, Ebru Günay, Elif Şimal, Songül Cabacı ve Tabe Kıyamet gibi önde gelen tasarımcılar yer almış. 30 Haziran {Bugün} satışa çıkan kampanyada ayrıca Mavi Jeans’in en özel tekstil, çanta ve aksesuar tasarımları, Kemal Tanca’nın en şık ayakkabıları, A46’nın en şık abiyeleri, Mudo’nun tekstil, ayakkabı ve aksesuar tasarımları, Vekem’in, RCR’ın tekstil ürünleri, Ipanema’nın rengarenk terliklerini de bulabilirsiniz.
Her gün yeni bir teklif almaya hazırsanız, daybuyday.com’un size özel kampanyalarına ve Ivana Sert özel butiğine mutlaka göz atın. 30 Haziran itibariyle 6 gün sürecek kampanyada her gün yeni ürünler ve aklınızı çelecek yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev