29 Haziran 2011 Çarşamba

L’Oréal Professionnel'den gelin adaylarına özel koleksiyon...

L’Oréal Professionnel, dünyanın en ünlü kuaförlerinin rehberliği eşliğinde bir ilki gerçekleştirdi ve gelin adaylarına özel, profesyonel saç servislerini lanse etti. Artık düğün gününüze hazırlanmak için yanınızda bir profesyonel danışmanınız daha var. Saçlarınızla ilgili merak ettiğiniz ve ihtiyacınız olan her türlü desteği uzman L’Oréal Professionnel kuaförleri size sunuyor. Kişiye özel bu servislerden faydalanmak için kuaförünüze uğrayıp size özel düğün saç yaratım programınızı isteyebilirsiniz. Kişiye özel düğün saç servislerinin yaratımı için dünyanın 11 ülkesinin en ünlü kuaförleri Paris’te bir araya geldi. Paris ve Milano moda haftalarında kapanış defilelerine imza atan ünlü saç stilisti Salvo Filetti, Love Forever Koleksiyon’unun kapak kızı için 2 farklı saç tasarımı yarattı. Nick Malenko, Laurent Decreton gibi de isimlerin ağırlandığı yapılan çekimlerde uygulanan tasarımlar, sezon trendleri konusunda fikir verirken; Victoria Beckham, Shakira gibi dünya starlarının ışıltılı stillerine yön veren saç tasarımcıları, hazırladıkları modeller ile Coca Amardeil’in objektifinin karşısına geçtiler.
LOVE FOREVER
Love Forever ile kuaförünüz sadece bir saç tasarımcısı olmaktan çıkıp, size bir düğün danışmanı desteği veriyor. Kusursuz gelinliği seçmek için Zuhair Murad, Delphine Manivet gibi önde gelen moda tasarımcılarının gelin adaylarına verdiği eşsiz tavsiyeleri kuaförünüzde sizlerle paylaşmanın yanı sıra, bu özel gününde kullanılacak aksesuardan düğün pastasına, balayı seçeneklerinden, makyaj tavsiyelerine kadar o eşsiz günü unutulmayacak bir deneyime çevirmek için L’Oréal Professionnel yanınızda. Aklınıza gelebilecek tüm detayları içeren Love Forever, saç tasarımlarına olduğu kadar, düğünle ilgili tüm detaylara da ışık tutuyor.
Balayı Sürprizi
L’Oreal Professionnel Bride salonlarından gelin servisi alarak olağanüstü bir çekilişe katılma hakkını kazanabilirsiniz. Bu servisi alan gelin adayları Maldivler’de herşey dahil rüya gibi bir balayı ve L’Oreal Professionnel’den onlarca hediye kazanma şansını yakalıyor. Detaylı bilgi için; 0212 231 13 67 Hegemonya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev