6 Aralık 2010 Pazartesi

Nuxe'den bu kışın en çekici fırsatı..

Dermo kozmetik alanında Fransa’nın ve dünyanın önde gelen markalarından biri olan Nuxe, cilt bakımına özen gösterenlere şimdi harika bir yeni yıl hediyesi veriyor. Nuxe, aralık ayı süresince 3 adet Nuxe ürünü alan herkese, Dudak Kremi {Nuxe Réve de Miel Baume Lèvres }, Besleyici El ve Tırnak Kremi {Nuxe Réve de Miel Crème Mains et Ongles} hediye ediyor.
Nuxe, dermo kozmetik alanında mucizeler yaratan ürünleri arasından 3 adet satın alan herkese şimdi Nuxe Dudak Kremi ve Nuxe Besleyici El ve Tırnak Kremi hediye ediyor. Aralık ayı boyunca sürecek olan kampanya, ürünlerin içinde bulunduğu şık hediye kutusu ile de dikkat çekiyor.
Nuxie ile dudaklara çekici dokunuş...
En kuru dudakları bile yumuşatarak, rahatlatan ve esnekliğini geri kazandıran Nuxe Réve de Miel Dudak Kremi; bal, shea butter ve değerli bitkisel yağ kompleksi içeriyor. Bal ve greyfurtun %100 doğal kokusuyla dudaklara cazibe katan ürün, hiçbir yapay renklendirici veya koku içermiyor. Réve de Miel® Dudak Kremi tüm aile fertleri tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.
Nuxe’ten el ve tırnaklara mükemmel bakım...
Eller ve tırnaklar da kışın soğuğun yıpratıcı etkilerinden nasibini alıyor. Nuxe Réve de Miel Besleyici El ve Tırnak Kremi, içerdiği aktif bileşenleri ile el ve tırnaklarda onarıcı, güçlendirici ve canlandırıcı etki yaratıyor. Bal özü, gül, badem, avakado yağları ve çuha çiçeği özü sayesinde elleri ve tırnakları yumuşatarak rahatlatıyor.
Nuxe ürünlerini tüm seçkin eczanelerde bulabilir, dilediğiniz 3 Nuxe ürünü alarak bu muhteşem kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev