13 Aralık 2010 Pazartesi

Orka Group Victoria's Secret Defilesinde..

Dünyaca ünlü R&B sanatçısı Akon kendisinin de ortağı olduğu Aliaune markasının tasarımları ile dünyanın en büyük moda şovu Victoria’s Secret Defilesinde, Orka Group tarafından tasarlanan giysiler ile sahne almış. Her yıl başka bir sanatçının sahne aldığı defilede bu yıl Hip-Hop ve R&B Müziğin önde gelen isimlerinden Akon yeni hit'i “Angel” ı seslendirirken Aliaune markasının çarpıcı tasarımlarını tüm dünyayla buluşturmuş. Dünya erkek hazır giyim ve moda sektöründe pek çok başarılı projeye imza atan Orka Group,dünyaca ünlü sanatçı Akon ile işbirliğinde tasarlanan ALİAUNE markasıyla önümüzdeki yıl Amerika’da büyük adımlar atmaya hazırlanıyor.
Karolina Kurkova - Akon
Katy Perry - Akon
Paris Hilton - Akon - Nicky Hilton
Akon - Chanel Iman
Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Akon
Geçtiğimiz günlerde Aliaune markasının yeni stratejilerini belirlemek için Amerika’da Akon ile bir araya gelen Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu 2011 yılında NewYork’ta bir showroom açarak tüm Amerika’nın en prestijli noktalarına ulaşmayı hedeflediklerini belirtmiş.
Aliaune: Orka Group & Akon işbirliği ile 2008 yılında kuruldu. Her sezon 120 parçadan oluşan ve yüksek kalitede moda önerileri sunan Aliaune markası ürünlerinin tamamı Türk kumaşları ile Türkiye’de üretiliyor. Orka Group markanın logo tasarımından, pazarlama stratejisine, koleksiyon içeriğinden üretim aşamasına kadar her türlü detaya yön vererek, İlk kez bir Amerikan markasının, sadece Türkiye’de tüm tasarım ve üretim ağını organize etmiş oldu. Aliaune markası sadece Amerika’da satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev