27 Aralık 2010 Pazartesi

Mickey'nin Müzik Festivali..

Kısa süre önce İspanya'da galası yapılan yepyeni müzikli sahne gösterisi “Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali” dünya turnesine devam ediyor. Küçük Denizkızı, Alaaddin ve Disney - Pixar'ın Oyuncak Hikayesi'nden dostları ile birlikte dünyayı eğlendiren Mickey Mouse, ERGO ve TT Çocuk ana sponsorluğunda 27 Ocak’ta Türkiye’ye geliyor.
ERGO ve TT Çocuk ana sponsorluğunda Türkiye’ye gelecek gösteride seyirciler, hem günümüzün sevilen şarkılarını, hem de Disney’in en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remix’lerini dinleyecek, hem de muhteşem bir koreografiye dansla eşlik edecek.
Tüm aileye yönelik bu müzik şölenine katılacak 25'ten fazla Disney yıldızı arasında; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ile Goofy, Ariel, Sebastian ile Ursula, Yasemin, Alaaddin ile Cin, Woody, Buzz ve Jessie rol alıyor. “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”, 27 Ocak – 6 Şubat 2011 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde seyirci ile buluşacak!
Biletler Biletix’te!!! Yarıyıl tatilini eğlenceye dönüştürecek Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’ni sakın kaçırmayın! Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayın.

1 yorum:

  1. buzda dans gösterisi gayet başarılıydı bunu da heyecanla bekliyoruz kızımla :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev