20 Kasım 2012 Salı

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kip için film tadında kareler!

"Ve gözler sendeyse sen, takip edilensin" sloganıyla yola çıkan Kip'in 2012-13 Sonbahar-Kış Koleksiyonu için, Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'na poz vermiş ‘‘Hayatın içinden tüm anların, birer sinema sahnesi olduğu’’ temasıyla hazırlanan koleksiyonunun katalog çekimleri iki gün sürmüş.

Kip koleksiyonu Classic, Casual, Dynamic ve Ceremony olmak üzere 4 farklı grup altında yeni sezona merhaba diyor...



Classic Line’da, özel karışımlı kumaşlardan üretilen takım elbiseler ile erkekler daha şık, dikkat çekici ve karizmatik görünecek. Micro desenlerin yanı sıra, belirgin kare ve çizgili desenli takım elbiseler bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Sedef ve boynuz düğmeler, doğal yapısı ile takımlara sıcaklık ve ayrıcalık kazandırıyor.



Ceremony Line'da yer alan, davetlerin ve özel anların kostümü smokinler, sade bir şıklığa sahip. Siyahın yanı sıra, lacivert ve indigo renklerindeki smokinler, bu sezon Kip mağazalarındaki özel yerini alıyor.






Erkeklerin hem iş hem de gündelik yaşamlarında tercih edeceği Casual Line'daki, soft malzemelerle çalışılmış, çift taraflı ve örme kumaşlardan yapılan ceketler, günümüzün son trendlerini yansıtıyor. Şal yakalı kalın trikolar, sıcak renkleriyle kışın soğuk havasını yumuşatmaya yetiyor. Siyah ve beyazın eşsiz uyumunun dışında mor, indigo mavisi, lacivert, gri, bakır, vizon, bej ve yeşil bu sezon Kip tasarımlarında hayat buluyor.



Erkek giyimin gözdesi olan spor tarzın temsilcisi Dynamic Line'da, kırmızılar siyah ve gri, indigolar turuncu ve ekru, morlar ise petrol ve yeşil ile kombinlenerek Kip severlere renkli bir gardrop sunuyor. Renkli dikişleriyle dikkat çeken denim pantolonlar, gömleklerle mükemmel uyum sağlayarak hafta sonu şık, rahat ve göz alıcı olmanın müjdesini veriyor.

2 yorum:

  1. elbiselere bakabilirsek güzel:)ama gözleri Kenandan almak zor..baya boş bir zamanda yaratılmış kendisi:)

    YanıtlaSil
  2. her şey iyi hoşta ama Kenan çok hoşşşşşşşşşş:D

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev