25 Ocak 2016 Pazartesi

Yves Rocher’den Benzersiz Bir Deneyim: Cilt Bakım Günleri

Bitkisel Güzellik ürünleri, bir kadının cildinin ihtiyaçlarına doğal ve etkili bir çözüm sunar. Bu ürünler, Yves Rocher laboratuvarlarında bitkilerin eşsiz güçlerinden yararlanılarak benzersiz bir yolla geliştirilir.
Farklı cilt tipleri için geliştirilen özel formüller


Cildiniz parlıyor mu?
Arındırıcı özellikleri için seçilen Baikal pudrası içeren seri cildinizi mükemmel bir şekilde matlaştırır.

Cildiniz nemsiz mi kaldı?
Nemi hapsedici bitki özleri içeren benzersiz formülü ve cildinizce kolayca emilen yapısı ile Normal/Nemsiz Ciltler için Günlük Bakım serisi, cildinizin ihtiyacı olan nemi verir, makyaja mükemmel bir baz oluşturur ve kalıcığını arttırır.


Hassas bir cildiniz mi var?
Sarıteçan Yaprağı özünün yatıştırıcı etkisini cildinize taşıyan Hassas Ciltler Günlük Bakım serisi, cildi derinlemesine nemlendirirken aşırı cilt hassasiyetlerini anında yatıştırır.
Yves Rocher uzmanları tarafından analiz edilen cildinize en uygun ürünü seçmek istemez misiniz?

Ve dahası..
Yaşlanma karşıtı bakım ürünleri ile ilk kırışıklardan, ince çizgilere, derin kırışıklardan sıkılık ve sarkma problemlerine kadar yaşlanmanın her türlü etkisi ile savaşan ve en etkin bitkisel formülleri sunan Yves Rocher yaşlanma karşıtı serilerinden hangisi cildinize en iyi şekilde adapte olur gözlemek istemez misiniz?

Dünya çapında 51 milyon adet yüz bakım ürünü satılan Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nın, 25 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında sürecek ‘Cilt Bakım Günleri’ boyunca mağazalarında, tüketicilere cilt bakımı ile ilgili tavsiyeler verilecek ve tüm cilt ürünleri avantajlı fiyat seçenekleri ile sunulacak. Kremler 46.90 yerine 34.90 TL, Temizleyiciler 29.90 yerine 22.90 TL
Günlük bakım rutininize benzersiz bir dokunuş katmak veya yaşlanma karşıtı etkenlerle savaşmak için kendinizi uzman ellere teslim edin ve Yves Rocher mağazalarındaki bu eşsiz deneyimi kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev