26 Ocak 2016 Salı

İpekyol’un 2016 denim koleksiyonu

Denimin zamansız tavrından ilham alan İpekyol Denim koleksiyonu, modern üretim teknikleri ve lüks kavramını yeniden tanımlayan materyaller ile birleşerek, mükemmel kalıplarla vücuduna en iyi formu vermek isteyenler için özel olarak tasarlandı. Çabasız şıklığın, rahatlık anlayışı ile buluştuğu koleksiyonda yer alan renk ve yıkama seçenekleriyle denimin kodları yeniden yazılıyor.

Birbirinden farklı stillere adapte edilebilen 6 farklı fitin yer aldığı Ipekyol Denim koleksiyonu, kusursuz denimi arayanlara rehberlik ediyor. Dapdar kalıbı ile vücudu toparlayan Skinny Fit, esnek kumaşıyla da rahat hareket etme imkanı sunuyor. Vintage denimlerden ilham alınarak tasarlanan High – Rise Skinny Fit’in yüksek belli dar kalıbı, bacak boyunu olduğundan ince ve uzun gösteriyor. Straight Fit’in basenden bileğe dümdüz inen kalıbıyla yarattığı maskülen tavır, yüksek topuklu stilettolar ile kombinlenerek feminen bir tavra dönüşüyor. Geleneksel kalıbın, kısaltılmış paça ile yeniden yorumlanan versiyonu Cropped Straight Fit stil tercihinize sihirli bir dokunuş katıyor. Rahat kalıbı ile Relax Fit kusursuz haftasonu pantolonu olarak her an her yerde ortama uyum sağlıyor. Basenden diz hizasına kadar dar olan kalıbı ve dizden topuğa genişleyen paçalarıyla 70'lerin retro stilini yansıtan Flare Fit ise siluetleri yeniden şekillendiriyor.















İpekyol denim koleksiyonu, tek seferde vücuduna en uygun seçeneği bulmak isteyenleri İpekyol mağazalarına ve www.ipekyol.com.tr kusursuz denim keşfine davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev