12 Ocak 2016 Salı

Kendi davetiyenizi kendiniz hazırlayın

Hemen hemen her şeyi online olarak satın alıyoruz.
Peki düğün, nişan ya da sünnet davetiyemizi neden tek bir tıkla zahmetsizce sipariş etmeyelim. Hem binlerce model, marka ve farklı tasarım arasından hem de davetiyeci davetiyeci gezmeden, ücretsiz kargo ve vade farksız 6 taksit imkanıyla.

Online davetiye siparişi verirken ya zamanında yetişmezse, ya fotoğrafta gördüğüm gibi değilse, ya bir hata olursa diye genelde çekiniyor insanlar. Mira Davetiye, davetiye sektöründe yıllardır hizmet veren, oldukça ilgili ve güvenilir bir firma. Müşteri memnuniyetini de oldukça önemsiyorlar ve siz onay vermeden kesinlikle baskıya geçmiyorlar.


Nasıl sipariş verebilirim?

Siteye girdiğinizde öncelikle yapmanız gereken zevkinize ve kesenize uygun bir model belirlemek.
Modele karar verdikten sonra adeti seçip sepete ekliyorsunuz. Daha sonra davetiye metnini ve gerekli olan bilgileri yazıp ödeme kısmına geçiyorsunuz. Ödemeyi ister kredi kartı ile vade farksız 6 taksitle ister Eft/Havale yolu ile gerçekleştiriyorsunuz.
Siz işlemi bitirdikten sonra müşteri hizmetleri sizinle irtibata geçip onay alıyor ve siparişiniz 2-3 içerisinde ücretsiz kargoyla adresinize teslim ediliyor.


Mira Davetiye'de birbirinden güzel Düğün Davetiyeleri mevcut.
Binlerce model arasından kendi zevkinize göre bir model mutlaka bulacaksınız.


Sitede düğün davetiyesinin yanı sıra, nişan ve sünnet gibi özel günler için bir çok farklı modelde davetiye seçeneği mevcut.
Uzun yıllardır davetiye sektörünün içinde olan Mira Davetiye 'yi mutlaka ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev