4 Şubat 2011 Cuma

Sabri Özel'de %50 indirim fırsatı...

Tarz yaratan ürünleriyle, moda dünyasında adından sıkça bahsettiren Sabri Özel, yaptığı sezon sonu indirimiyle giyimde kaliteyi arayanların adresi olmayı hedefliyor. Sabri Özel’in sezon ürünlerinde başlattığı %50 indirim fırsatı devam ediyor. İndirim için son haftalara girdiğimiz şu günlerde erkeklerde kabanlar, ceketler, gömlekler yer alırken bayanlar için ise şık triko elbiseler, örgü hırkalar ve daha birçok üründe indirim sürüyor.

2 yorum:

  1. selam...
    çokkk uzun zamandır takipçinim severek takip ediyorum blogunu ama en çok neyi seviyorum biliyormusun?? 2 ayrı blogunun olmasını!!neden mi genelde bloglar moda,makyaj vs diye başlayıp sonra hamile kalır kalmaz bir annenin günlüğü tarzında doğuma şu kadar kaldı hamileliğin bilmem kaçıncı günü,sonra çocuk dogdu okula başladıvs.vs.vs...diye devam saçma sapan bir hal alıyor...başarılarının devamını dliyorum..(bu arada diğer blogunuda severek takip ediyorum zaman zaman:))

    YanıtlaSil
  2. Özlemm; çok teşekkür ederimmmm. İlk önce işe kişisel blogla başladım sonra işim dolayısıyla sürekli araştırdığım konuları niye başkaları ile paylaşmayayım dedim ve 2008'de de burayı açtım. 1 yaş var sanırım aralarında :)

    Ben bazen yazarken o kadar eğleniyorum ki o "tat" size geçiyorsa ne mutlu bana..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev