8 Ekim 2018 Pazartesi

Vakko'da beyaz modası

Kış sezonunun duru modası beyaz, Vakko Sonbahar Kış Koleksiyonuna yön veriyor. Tasarımlarda öne çıkan beyaz vurgusu, kimi zaman feminen bir silüette, kimi zaman maskülen bir formda kendini gösteriyor.

Enerji dolu ve alışılmışın dışında bir görünüme davet eden Vakko Sonbahar-Kış 2019 koleksiyonunda sezonun öne çıkanı beyaz, birçok farklı tasarımla ve formla buluşuyor.

Günlük hayattan, abiye tasarımlara ya da günden geceye geçişte kullanılan zamansız tasarımlarla beyaz, Vakko kışında elegan, romantik ve güçlü kadına eşlik ediyor.













Keskin formlar, beyazın gücüyle birleşiyor ve iddialı Vakko kadınına modern bir siluet kazandırıyor. Dokumadan gelen kesikler, kısalı uzunlu asimetrik etekler, geometrik kesimlerdeki paltolar ve ceketler modern siluetin bir yansıması oluyor. Sezon modası katmanlı giyimle birleştirilebilen tasarımlar, diz üzeri çizmeler ve beyaz ayakkabılarla kombinleniyor ve özenle düşünülmüş bir stilin detaylarını oluşturuyor.

Cesur beyaz; ayakkabı ve botlarda hatta spor ayakkabılarda da kendini gösteriyor ve kış modasını sınırlarının ötesine taşıyor. Eldiven, çanta, bere ve takılarda beyaz vurgusu devam ediyor. Tasarımlarda beyaza zaman zaman kontrast detaylar ekleniyor.

Siyahın tahtına oturan kış beyazı, sezon modasına yumuşacık bir dokunuş bırakıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev