12 Ekim 2018 Cuma

Oleg Cassini'den 2018-2019 Sonbahar-Kış Gelinlikleri

Klasikten moderne, sade modellerden işlemelere, değişen mevsimin trendlerinin tamamını buluşturduğu koleksiyonuyla Oleg Cassini 2018-2019 sonbahar-kış sezonunu müjdeliyor.

Yarım asırdan fazla süredir büyüleyici ve benzersiz gelinlerin tercihi olan Oleg Cassini, 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda da düğün sezonuna yön veren gelinlikleri yaratmaya devam ediyor. Altın rengi gelinliklerden, işlemeli veya sade silüetlere kadar geniş bir yelpaze sunan koleksiyon, her geline ve düğün konseptine uygun modeler koleksiyonda sunuluyor.


Taze,genç, doğal görünüm için boyundan bağlıyoruz !

Bu sezon boyundan bağlı kalıplara hazır olun! Göğüs bölgenizi saran ve diz hizasından itibaren uçuşmaya başlayan modellerin cool görünümü, yoğun çiçek işlemeleri ve hafif tüllerle birleştirerek hem romantik hem modern bir görüntü elde edilmiş. Modern kalıpların işlemeli kumaşlarla birleşimini bu sezon sofistike ve zarif gelinlerin üzerinde göreceğiz. Genç ve dinamik bir duruş kazandıran gelinlikler, her zaman asaletin simgesi olan omuz dekoltesine atıfta bulunuyor. İster zarif bir topuzla ister modern bir saç örgüsüyle bile kullanılabilecek bu fonksiyonel kalıplar size kesinlikle genç bir duruş kazandırmayı vaadediyor.



Zamansız Sadelik


Her zamanın kahramanı ve zamansız şıklığın anahtarı düz ve sade modellerin kendilerine yer edinmediği bir koleksiyon hayal etmek güç. Ancak bu sezon sade ve düz modelleri kadın formunu en güzel şekillendiren deniz kızı kesimleri , A kesimler ve omuzu zarafetle sunan kayık yaka kesimleriyle görüyoruz. Oleg Cassini bu sene dantelin en sofistike dokulu halini üst vücuda oturan kalıplarla birleştiriyor. Gelecek dönemde fotoğraf albümlerinde yılı belli olmayan görünümler için zamansız bir trend oluşturan marka, tüm gelin adaylarına zamansız şıklık vaadediyor.



Sonbahar Kış modellerinde gelinlikler altın çağını yaşamaya hazırlanıyor. Özel gününde farklı olmak isteyen gelinler için yaratılan dore işlemeli , altın renginin en iddaalı tonlarındaki gelinlikler, düğününüze adeta kraliyet düğünü ambiyansı katmayı hedefliyor. Üst vücudu sarıp belinizden itibaren özgürleşen dore gelinliğinizle hem fark yaratabilir hem de ihtişamlı ve asil bir görünümü garantileyebilirsiniz.




Mikado kumaştan ihtişamlı eteklerle kraliyet balosu etkisi


Bu sezon, göz alıcı kendinden desenli mikado kumaşlar üzerinde çiçekler adeta ahenkle dans ediyor. Bej ve açık gri tonları süprizleri seven gelinler için hareketli bir balo şarkısı söylüyor. Klasik dantel ve işlemelerden uzak , herkesin aklında kalacak özel bir gelinlik için Oleg Cassini bu sonbaharda kendi masalının kahramanı gelinlere yaratıcı olduğu kadar saraylı bir görünümü vaadediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev