15 Ekim 2018 Pazartesi

En yeni üç Reebok Classic!

80’li yıllarda doğan ve ilk olarak performans antrenmanları için piyasaya sürülen Reebok Classic modelleri, ikonik siluetlerin yeniden yorumlanmasıyla Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Koleksiyona eklenen üç yeni modelden Workout Advance erkekler; Classic Nylon SP ile Freestyle Hi Nova ise kadınlar için tasarlandı. 

Kendini rahat ifade edebilme özgürlüğüne öncülük eden Reebok Classic, sokaktan ilham alan ikonik tasarımlarıyla moda tutkunlarının sneaker ruhunu yeniden ortaya çıkarıyor. 




Classic Nylon SP, retro siluetine getirilen modern yorumu, elektrik sarısının enerjisiyle cesur kadınlarla buluşmayı bekliyor. Klasik çizgisine rağmen canlılığıyla ve renkli kişiliğiyle dikkat çekmekten korkmayanlar için Classic Nylon Sp, her kombinin göz alıcı parçası oluyor.
Classic Nylon SP: 449 TL


Classic koleksiyonunun vazgeçilmezlerinden Freestyle modelinin dinamik yorumu Freestyle Hi Nova, zamansızlığına modernlik katarak sokak modasını şekillendirmeye devam ediyor. Kadınlar için yaratılan ilk aerobik ayakkabısından evrilen FS Hi Nova, klasikliğini koruyarak durdurulamaz tavrıyla öne çıkıyor.

Freestyle Hi Nova: 479 TL



Workout Advance, rahatlığından ödün vermeyen, aynı zamanda stilini göstermekten çekinmeyen erkekler için tasarlandı. Eşsiz H-Strap dizaynı ve teknolojisiyle Workout Advance, geleneksel ile günümüz stilini harmanlıyor; devrimci, enerjik ve limitsiz ruhuyla sınır tanımayanlara sesleniyor.
Workout Advance: 499 TL

En yeni Reebok modelleri ve fazlası www.reebok.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev