29 Eylül 2012 Cumartesi

Kiğılı 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Türkiye’de erkek giyimin vazgeçilmez markası, kalitenin simgesi Abdullah Kiğılı, 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonunu tutkunlarının beğenisine sunuyor. Kıyafetlerinde kaliteyi olduğu kadar, özel kumaşları ve farklı tasarımları da bulabileceğiniz özel koleksiyon şık erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

İtalya’nın en ünlü kumaşlarından itinayla seçilerek, terzi titizliğinde hazırlanan yeni koleksiyonda, renk ve desenlerdeki çeşitlilik kadar, model ve kalıplardaki alternatifler de dikkat çekiyor.


Abdullah Kiğılı sonbahar kış koleksiyonunda ön plana çıkan ürünler arasında süet montlar da yer alıyor. Farklı yaka modelleri ve renklerde hazırlanan süet montlar, kollarda triko ile birleştirildi. Şıklığından ödün vermeyen erkekler, her hava şartlarına uyum sağlayan mont ve kabanlarla kışı hem sıcak, hem şık geçiriyor.


Yeni sezonda, takım elbiselerde hiç olmadığı kadar zengin bir koleksiyon sunuluyor. Yenilik olarak karşımıza çıkan kruvaze takım elbiseler hem çizgili, hem de düz olarak tasarlanmış. Ayrıca bir erkeğin vazgeçilmezi olan blazer ceketlerde de, kruvaze model karşımıza çıkıyor. Kullandığı kumaşların tamamen doğal elyaflardan oluşmasına özen gösteren Abdullah Kiğılı markası’nın bir klasiği olan saf kaşmir ceket ve paltolar, koleksiyonun en özel parçaları arasında.


Gömlek renk ve desenlerindeki çeşitlilik oldukça dikkat çekiyor. İtalya’nın önemli kumaş firmalarından tedarik edilerek, az adetlerde üretilen bu koleksiyonda, detay işçiliklere daha çok önem verilmiş. Hem klasik hem spor modellerde hazırlanan gömlekleri sadece Abdullah Kiğılı mağazalarında görebileceksiniz.

1 yorum:

  1. ellerine saglik cok guzel bir post, Victoria secretdan guzel bir hediye icin blogumun cekilisine katilmak isterseniz beklerim http://kuyame.blogspot.com/2012/09/hediyemiz-victoria-secretdann-hadi.html

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev