15 Eylül 2012 Cumartesi

CAT yenilenen koleksiyonu ile çok şaşırtacak

CAT’in yeni koleksiyonu stil sahibi ve farklı tarzda giyinmeyi seven herkesin favorisi olacak!

Dünya’nın vazgeçilmez efsanevi CAT markası, 2012-2013 sonbahar kış sezonu için yepyeni bir koleksiyon ile karşınıza çıkıyor. Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan yeni CAT koleksiyonunda yine hepsi birbirinden rahat botların yanı sıra şıklığınızı tamamlayacak çok özel tasarımlar ile şaşıracaksınız.



Farklı olmayı seven, cesur, değişime açık genç erkeklere hitap eden Poe modeli günlük yaşamınızda süper rahat edebileceğiniz, ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz özel bir Cat botu olarak dikkat çekiyor.
 Siyah Deri, Gri Nubuk, Sarı Nubuk, Kırmızı Nubuk ve Kahverengi Deri alternatifleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.
Nubuk 179 TL / Deri 189 TL


CAT’in yeni kadın koleksiyonu, güçlü ve farklı kadını yansıtan orijinal Cat çizgilerine şık tasarımların eklenmesiyle dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan yeni modellerde daha güçlü çizgiler, daha güvenli renkler kullanılmış. Koleksiyonun en iddialı modelleri arasında yer alan Celine kendine güvenen ve yetenekleriyle kendi sınırlarını aşmaya çalışan kadınları temsil ediyor. Siyah, Bej, Kahverengi ve Kırmızı renk alternatifleri ile sunulan Celine modeli günlük yaşamda olduğu kadar özel günlerinizde de kıyafetlerinizi tamamlayacak özel bir tasarım.
Fiyatı ise 249 TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev