24 Ocak 2012 Salı

Milla by Trendyol'un yeni yüzü Merve Boluğur

www.trendyol.com kendi markası Milla’nın yeni koleksiyonunu Küçük Sırlar ve Kuzey & Güney dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Merve Boluğur ile tanıtıyor. 
Koleksiyon 25 Ocak’tan itibaren trendyol.com’da satışa sunulacak.

Gözde marka ve tasarımcıların ürünlerini üyelerine sunan trendyol.com, 25 Ocak Çarşamba günü Milla by trendyol’un yeni koleksiyonunu Merve Boluğur ile tanıtacak. Yepyeni Milla by trendyol koleksiyonu klasik, spor ve şehirli tarzları farklı modellerle bir araya getirerek tüm kadınlara hitap ediyor.

Koleksiyonda yer alan dantel detaylı parçalar romantik bir hava yaratırken; asimetrik kesimli elbise ve etekler, geometrik desenler ile trendlere uygun bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda fuşya, mor, yeşil, mavi ve aşkın rengi kırmızı vazgeçilmez renkler arasında yerini alıyor. Koleksiyonun en ilgi çeken modelleri arasında yer alan omuz ve sırt dekolteli elbiseler göz kamaştırırken, bluz ve trikolar da sezon şıklığını yansıtıyor. Koleksiyonda yer alan altın renkli zincir bileklikler ve geometrik küpeler de stil tamamlayıcı ayrıntılar arasında yer alıyor. Koleksiyonda, çalışan kadınların hem günlük hayatlarında hem de gece dışarı çıkarken tercih edebilecekleri kullanışlı modeller yer alıyor. 


Merve Boluğur, Lara Sayılgan’ın objektifine verdiği pozların ardından herkesi trendyol.com’a davet ederek Milla by trendyol butiğinde alışverişin keyfini çıkartmalarını tavsiye ediyor. 25 Ocak’tan itibaren trendyol.com’da satışa sunulacak olan Milla by trendyol butiğinde Sevgililer Günü’ne özel sürpriz parçalar da yer alıyor.

2 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev