2 Temmuz 2011 Cumartesi

Kipling'in Gorilla Girlz serisi...

Kipling, 2011 İlkbahar - Yaz koleksiyonu ile şıklığı ve rahatlığı tercih eden bayanların yine ilk tercihi olacağa benziyor. Kipling hayranları, Gorilla Girlz serisinin şık, çekici ve fonksiyonel tasarımları ile sezon trendlerini kollarında keyifle taşıyacak.
1987’den bu yana altmıştan fazla ülkede sevenleriyle buluşan Kipling, bu sezon çarpıcı, lüks ve rahat tasarımları beraberinde sunan Gorilla Girlz koleksiyonu ile yine dikkatleri üzerine çekiyor. Çizgileri kadar malzemeleri ve tasarımlarındaki incelikleriyle de göz dolduran Kipling, renkleri ve desenleri kasaba tarzından esinlenerek yaratılan Gorilla Girlz koleksiyonu ile farklı desenleri ve ilginç kumaşları da stiline ekliyor. Kipling, bir kez daha rahat hissetmenizi garanti eden yepyeni modeller ile şıklığın ve konforun simgesi oluyor. Geniş ürün yelpazesi ile bayanlara birçok seçenek sunan Kipling, Gorilla Girlz koleksiyonunun Burido ve Bibai modelleri ile eklektik tarzı, cesur renk kombinasyonları ve rahatlığı da beraberinde getiriyor. Boy boy, model model çantalar, adeta birer statü göstergesi haline geliyor.
Blogdaki Kipling cüzdan hediye postuna hala yorum bırakmadıysanız 3 Temmuz Pazar -yarın- 23:59'a kadar katılabilirsiniz.
Blogdaki Kipling cüzdan hediye postuna hala yorum bırakmadıysanız 3 Temmuz Pazar -yarın- 23:59'a kadar katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev