13 Ekim 2010 Çarşamba

Alexa Chung..

Alexa Chung'ın stilini sevmeyen var mı? Nasıl şirin bir duruş bu böyle! Benim de Louis Vuitton'ın 2011 resort koleksiyonuna ait "böyle" cici bir çantam olsaydı "böyle" mi dururdum acaba?

8 yorum:

  1. işine gelmeyen her yorum gibi bunu da paylaşmayacağından eminim, çünkü egon öyle büyük ki burada habire starbucks fotoğraflarını evine harcadığın paraları anlatmaktan asla çekinmiyosun.insan biraz alçak gönüllü olur hem nedir bu ingiliz özentiliği alev yerine flame kocam yerine my koo..emin ol sana yakışmazdı o çanta..doğal insanlara yakışır senin gibi özentilere değil..

    YanıtlaSil
  2. Arzu; ne yazdın da yayınlamadım hatırlamıyorum!! Bir ara "adsız" yorımlar geliyordu ama epeydir ardı arkası kesilmişti! Egomun "şişik" olduğunu ima etmişsin ama bu beni HİÇ tanımadığın, boşu boşuna okuduğun anlamına geliyor!! İngiliz özentisi falan da değilim.. Bu "flame" mevzu yıllardır vardı.. Formamın arkasında bile "flame" yazar! My koo da eşim ile aramdızda geçen ufak bir şakalaşmadan doğdu ve 10 yıldır da öyle kaldı.. Telefonumda da öyle yazar hatta!! Umarım dilindeki "sivrilik" bir gün kalbini ACITMAZZZ.. Yürekten diliyorum bunu.. Özentiysem bile sana göre!! merhametimi yitirmedim hala..

    YanıtlaSil
  3. Oraya buraya saçma sapan, birilerini yaralama amaçlı yorum bırakan "den" yoksunu insanlardan o kadar sıkıldım ki!
    Geçtiğimiz Pazar bana da böyle bir saldırı yapıldı. Özentiyse ve özentilerden hoşlanmıyorsan, basit bir fotoda yer alan çanta için bile sana yakışmaz diye kalp kıracak kadar NEFFRETTT doluysan,neden okursun burayı, neden yorum bırakırsın... Ben hiç anlamıyorum bu şahsiyetleri. En son kalbim çok kırılmıştı benim, ardından da sinirlenmiş, sonra pek tabii gülmeye başlamıştım. O nedenle biraz doluyum. Bu ARZU isimli ADSIZ'a değil tüm tepkim; o ve onun gibilere...

    YanıtlaSil
  4. Zorla okutmuyorlar ya seni sevmeyen hoşlanmayan okumaz olur biter!çocuk muyuz Allah aşkına sana o yakışmaz bu yakışmaz diye saldırgan yorumlar yapılsın.Açıklama yapmana değmez Flamecim;seni bilen zaten biliyor..
    bu arada eteğe de bayıldım!

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Alev, bana kardesimin dugun zamaninda o kadar cok yardımcı oldu ki bunu buraya yazma geregi hissediyorum. Sısık bir egoya sahip olsa digerleri gibi maillerimi görmez, sordugum soruları cevaplamaz ve yazdıklarımı umursamazdı.

    Dolayısıyla insanlari aldıklarıyla, yaptıklarıyla etiketlemek yerine tavır ve davranıslarıyla bu karara varsak cok daha iyi olur diye dusunuyorum.

    Sevgiler,

    Merve

    YanıtlaSil
  6. çok güldüm ya
    eşiyle, çocuğıyla, eviyle ve hayata dair paylaştıklarıyla mutlu olan bir insana sataşmak insana ne kazandırır
    Arzu gibiler biraz gözlerini açıp çevreye bakın mutlu olacağınız o kadar çok şey var ki
    İnan mutluluk bu yaptığınızda değil.

    YanıtlaSil
  7. bu arada çantada inanılmaz yakışırdı Alevcim

    YanıtlaSil
  8. ne kadar çok avukat varmış da haberimiz yokmuş ..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev