14 Ekim 2010 Perşembe

Hırka severler Stefanel'e uğrasın...

Stefanel, son yıllarda kadın erkek herkesin vazgeçilmezi olan hırka modelleriyle bu kışa da damgasını vuracak...
Uzun, kısa, kalın ince, spor, şık! Ofiste, sokakta, evde, gece dışarı çıkarken... Son yılların gözdesi hırkalar, artık her yerde her kıyafetin tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Küresel ısınmayla birlikte kış mevsiminin eskiye oranla daha ılıman geçmesi moda trendlerine de yansıdı ve kalın kabanların, montların yerini hırkalar aldı. Stefanel koleksiyonundaki tasarımları birbirinden havalı, kullanımı rahat hırkalar; soğuk kış günlerinde sizi ısıtırken, özgürlüğünüzü kısıtlamadan şıklığınızı tamamlıyor.
Şehirli Stefanel kadını, spor ve rahat kıyafetlerle özgür ruhunu yansıtırken, feminen şıklığından da ödün vermiyor. Stefanel’in kadınların çekiciliğine vurgu yapan koleksiyonu, sonbaharın romantik havasıyla birleşince baştan çıkarıcı bir özelliğe kavuşuyor.
En çok tercih edilen dökümlü, uzun hırkalar; günlük hayat, ofis, hafta sonu gezmeleri hatta özel davetler için biçilmiş kaftan. Aksesuar seviyorsanız, farklı kalınlıktaki kemerler ile uzun hırkalara ayrı bir hava katmak da mümkün.
Stefanel, sonbahar - kış koleksiyonunun genel ruhunu yansıtan sportif ama bir o kadar da sofistike tasarımlarıyla kadınlar kadar erkeklerin de çekici görünmelerini sağlıyor.
Stefanel koleksiyonundaki hırka modellerini; mini elbiseler, taytlar, dar paçalı pantolonlar, kısa şortlar ya da gece elbiseleri ile kombinleyerek kullanabilirsiniz.
Hırkaların yanı sıra akıcı bir siluet oluşturan trikolar, tunik havası yaratan kazaklar da Stefanel’de bu sezonun en dikkat çekici parçaları arasında yer alıyor.

1 yorum:

  1. İkinci karedeki kombin çok hoş. Altta kazak-elbisenin (sweater dress) dökümlü yakasını çok sevdim, İngilizcede "cowl neck" diyorlar, Türkçede özel bir terim var mı bunun için doğrusu çok merak ediyorum. Üstündeki kalın saç örgülü hırka da çok güzel.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev