23 Şubat 2010 Salı

Hamarat Divalar İşbaşında!

Türkiye’de hobi ve yaratıcılık alanındaki yayın eksiliğini doldurmak amacıyla kurulmuş olan www.hamaratdiva.com ’da el becerilerinden alışverişe, modadan dekorasyona, zayıflamadan çocuk bakımına kadar kadınlara ait herşey var. Hedef kitle her yaştan, her düşünceden kadınlar. Ortak noktaları “boş durmayı sevmemek”, “günü takip etmek”, “yaşamdan keyif almak” “geleceğe umutla bakmak”. HamaratDiva, Belçika’dan, Erzincan’dan, New York’tan, Ankara’dan katkı sağlayan 50’ye yakın kadın köşe yazarının katkısı ile her gün güncel ve özgün içerik ekleniyor. Portal içeriğinin en önemli farkı ise birebir yazarlar ya da okuyucular tarafından hazırlanıp paylaşılması.
Sitenin felsefesi ise:
“Üretmeden duramayız, kadınız, yaratıcıyız ve paylaşmayı severiz. Anne, genç kız, iş kadını, hepimiz her şartta kendimize bakarız. Biz HamaratDivayız. Bütün kadınları yaratıcı kadının yeni adresine bekleriz..."
HamaratDiva, yakında portalı destekleyecek yeni web siteleri ile hobisever ve yaratıcı kadının buluşma noktası olmayı hedefliyor...
"www.hamaratdiva.com" Yaratıcı Kadının Yeni Adresi
NOT:
Her Çarşamba HamaratDiva'da bende yazıyorum. Beklerim..

2 yorum:

  1. Çok geniş konu başlıkları, farklı fikirleri ve düşünceleriyle gerçekten 'hamarat' hatunların toplaştığı bir yer. Severek takipteyim ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Bende alıyorum takibe şu andan itibaren :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev