31 Ağustos 2009 Pazartesi

Eco Tools ve Elf alışverişim..

Yurtdışından alışveriş rehberi blogunun sahibi araştıran geçen ay yaptığı Eco Tools alışverişinden bahsetmişti. Ben de ne zamandır hem çok pahalı olmayan hem de kaliteli fırça aradığım için balıklama atladım tabi. Siparişi 9 Ağustos'ta verdim ve dün elime geçti. Normalde 7-10 günde ulaşıyormuş ama stoklar ile alakalı bir sorun yaşadığını anlatan özür ve bilgilendirme maili yolladığı için sitenin şeker sahibesi meraklanmadım hiç. Hatta bununla da kalmayıp hem hızlı posta ile (Ben 5.95$ posta parası ödemiştim ama hızlı yolladığı için 10,74$ vermiş. 5 gün içinde ulaştı elime) yollamış hem de içine şeker gibi bir lipgloss ile oje üzerine yapıştırılan minik stickerlar ilave etmiş. Bir de kendi el yazısıyla "Thank you Alev" yazmış. Mest etti bu alışveriş beni yani.. Elf ürünlerini daha önce hiç kullanmadığım için ürünlerin kalitesi ile ilgili bir bilgim yok ama makyaj bloglarında güzel olduğu söyleniyor. Ben nasılsa shipping ödüyorum diye oje ve allık da aldım. Hepsi 1'er $. Eco Tools 11$, mineral far ise 3,5$. Denemeye değer bence. Bu sitenin adresini araştıran'da kendi blogunda açıkça yazmadığı için bende sizinle paylaşamıyorum. Birileri ucuza alıp GG'da pahalıya satmasın istiyor o da haklı olarak. Bende bu isteğine saygı duyuyorum. Eğer adresi çok merak ediyorsanız annelerlehayatadair@gmail.com adresine mail atın.. Ben sizi oradan bilgilendireyim..

3 yorum:

  1. Benim hala elime ulaşmadı 3 ağustosta verdiğim ve 11 'inde postalanan paketim :(

    YanıtlaSil
  2. merhaba;
    bende ucuz ve kaliteli fırça seti arayışındayım coastel scentten sipariş verdim 15 gün oldu hala gelmedi.umudum kalmadı artık.bari burayı deneyeyim diyodum.adresi verebilirmisin dicektim.
    güle güle kullan bu arada :)

    YanıtlaSil
  3. Ayşe merhaba..
    Hemen ümitsizliğe kapılma çünkü bir arkadaşımın eline 1 ayda geçmişti. Gümrükte falan takılıyor sanırım. Mail adresime annelerlehayatadair@gmail.com yazarsan adresi yollarım sana. Profilinde göremedim çünkü..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev