25 Ağustos 2016 Perşembe

En Güzel Teraryum Örnekleri - Çiçek Sepeti

En güzel çiçek ve hediyelerin değişmez adresi Çiçek Sepeti, birbirinden güzel teraryum örnekleri ile bitki bakımını da son derece estetik ve keyifli bir hale getiriyor. Terime yabancı olanlar için açıklayayım; teraryum, içinde birtakım bitki, sürüngen ve böceklerin barınabildiği akvaryumlara denir. Böceklere ve sürüngenlere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyip onları şimdilik bir kenara bırakacak olursak, piyasada bitkiler için kullanabileceğiniz, son derece estetik ve kullanışlı teraryumlar mevcut. Tahmin edebileceğiniz gibi burada ilk akla gelen isim de Çiçek Sepeti oluyor.


İşte Türkiye’nin lider çiçek ve hediye sağlayıcısı Çiçek Sepeti’nden, birbirinden şık teraryum örnekleri:

Amazon


Armut şeklindeki hoş tasarımıyla dikkat çeken Amazon teraryum, bitki bakımını hiç olmadığı kadar zevkli kılacağı gibi, yaşam alanlarınızın da oldukça şık bir parçası olacak. Doğal taşlar ile süslenmiş olan ürün, doğal yosun Japon Şemsiyesi, sukulentler(kaktüs familyasından bir bitki) ve Haworthia’dan(popüler bir sukulent çeşidi) oluşmaktadır.

Seyahat


Şirin görünümlü elma şekilli bir tasarıma sahip olan Seyahat teraryum, doğal yosunlar, dekoratif taşlar ve sukulentlere ek olarak, bir adet de dekoratif ahşap araba içermektedir. Ürün, çiçeklere ve bitki bakımına ilgi duyan yakınlarınız için güzel bir hediye olabilir.

Sukulent Arabası


Listedeki son ürünümüz –şimdilik!- ise Sukulent Arabası. Bu şirin, ahşap el arabasının içinde, taşlar ve doğal yosunlar ile donatılmış bir Haworthia ve küçük sukulentler bulunmaktadır.
Eğer bu ürünler hoşunuza gittiyse ve siz de kendinizi ya da sevdiklerinizi zarif bir teraryum ile şımartmak istiyorsanız, aradığınızı Çiçek Sepeti teraryum kataloğunda kolaylıkla bulabilirsiniz.
İki büyük şehrimize özel teraryum ürünleri için;
·         İstanbul Çiçek Siparişi
·         Ankara Çiçek Siparişi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev