19 Mart 2013 Salı

Sokak modasında son durum...

Podyumlarda şıklık yarışı yapan bir çok tasarımcının ilham kaynağının sokaklar olduğunu biliyor muydunuz? Sosyal medayada, televizyonlarda adından sıkça bahsettiren Sokak Modası; modanın hangi yönde ilerlediğini bilmeyen, sadece kendi zevkine göre giyinen, görüntüsü hakkında insanların ne düşündüğünü umursamayan, tamamen kendi kombinleri ile var olan insanlardan oluşan bir akımdır. Moda tasarımcıları bu farklılığı esin kaynaklarına eklemesi ile de bu tarz adeta bir trend haline geliyor. Gelin sizlerle birlikte sokakların yön verdiği modaya bir göz atalım.


Ceketin adeta bir pelerin gibi omuzlarda taşınması bu sezon oldukça trend diyebiliriz. Bu farklılık ise tasarımcıların sokaklardan aldığı ilhamlardan sadece bir tanesi!


Tasarımcıların ilham aldığı bir diğer unsur ise sokaklara hakim olan renkler. 2013 sezonun modasına sokak renkleri yön veriyor. Sokakların şık ve farklılığı ile ön plana çıkan hanımlarında bu sezon; limon sarısı, yeşilin tonları, parlak kırmızılar, metalik renkler, pastel renkler, coşkulu turunculara rastlayacağız.
Sizlerde kendi tarzınızla farklılığınızı gözler önüne serip, “sokak modasına yön verenler”den olmak istiyorsanız eğer, bu konuda Limango İndirim Kodu ise farklı ve avantajlı alternatifler sunabilir.
Sokak modasına yön veren hanımların havaya dağıttıkları eşsiz kokular sayesinde dikkatleri üzerlerine çektiğini de unutmayın!

Bu sezon hafifliğin ve ferahlığın ön planda tutulduğu parfümler tercih ediliyor. Baharın ve ferahlığı yansıtan kokularda ise özellikle gül, lavanta , narenciye ve meyve aromaları hakim. Evoria İndirim Kodu ile de sezonun en trend kokuları ve avantajlı fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. bence sokak modasında ülke olarak epey ilerideyiz Avrupa ya göre

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev