1 Mart 2013 Cuma

Marjinal telefon kapakları sıradanlığı ortadan kaldırır

Geçmişten bugüne hayatımızda önemli bir yere sahip olan cep telefonları, teknolojinin de ilerlemesi ile birlikte günlük yaşantımızın başrol oyuncusu olmaya başladı. İş toplantılarımızı veya özel günlere ve gecelere ilişkin programlarımızı ayarlama gibi konularda her daim imdadımıza koşan cep telefonları günümüz teknolojisinin de yardımı ile sıradan telefonların sağladığı klasik özelliklerin dışında bilgisayara özgü özelliklerin eklenmesi ile tasarlanan gelişmiş mobil iletişim cihazı niteliğine sahip akıllı telefonlara dönüştü. Artık akıllı telefonların sağladığı multimedya, kamera, GPS, bluetooth, dokunmatik ekran, wi-fi, 3G, navigasyon gibi önemli özellikler insan hayatını gün geçtikçe kolaylaştırmaya devam ediyor. Telefonların hayatımızın içine bu kadar nüfuz etmesi ve insan hayatına önemli ölçüde pratik çözümler sunması hem vakit kaybını hem de organize olma problemini de ortadan kaldırıyor.


Akıllı telefonların sıradan ve tek tip tasarımları ise ne yazık ki işlevselliğinin yanında biraz sönük kalıyor. Özellikle herkesin elinde aynı tasarıma sahip telefonlar ile karşılaşmak farklı kişilik yapılarının da sıradanlaşmasına ve çeşitliliğin son bulmasına neden oluyor. İşte tam bu noktada birbirinden farklı, rengarenk telefon kapakları devreye giriyor ve marjinal olmak isteyen insanların imdadına yetişiyor. Online alışveriş sitesi bastirgelsin.com üzerinde sergilenen renk renk ve çeşit çeşit yaratıcı tasarımlara sahip telefon kapakları telefonunuzun diğer telefonlar arasından sıyrılmasını ve bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak. Türkiye’de ve dünyada yüksek baskı kalitesine sahip HP marka dijital baskı makineleri ile özel baskı teknikleri kullanılarak, üretilmekte olan telefon kapakları iphone 4, iphone 4S, iphone 5 ve Samsung Galaxy S3 gibi farklı modellerden telefonlara da uyum sağlayabiliyor.


Hesaplı alışverişin adresi bastirgelsin.com farklılığını ve yaratıcılığını ön plana çıkarmak isteyen insanlar için de kendi ürününü kendin tasarla mottosuyla yola çıkarak, başlattığı ürün kişiselleştirme seçeneğini sunarak, müşterilerine ve yenilikseverlere büyük bir hizmet sağlıyor. Bastirgelsin.com’a girdiğinizde kişiselleştirme kategorisine tıkladığınız takdirde, kendi görselinizi siteye göndererek kendi tasarımınızı telefonunuzun üzerinde taşıyarak, herkesin sizin yaratıcı bakış açınızı hissetmesine yardımcı oluyorsunuz. iphone 4 kapak ve iphone 5 kapak modellerindeki çeşitliliğiyle sıradan telefon kapakları çeşitlerine artık bir dur diyen bastirgelsin.com güvenilirliği ve hızlı kargosuyla da müşterisinin her zaman yanında olmayı garanti ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev